Overeenkomst begeleiding

Voorwaarden:
Deze overeenkomst geldt voor begeleiding in Duitsland bij een KNO-arts in verband met oorsuizen inclusief het maken van een afspraak. De kosten voor persoonlijke begeleiding ter plaatse in regio 1 (Niedersachsen, excl. Osnabrück) bedragen € 190,- voor 1 dag of € 340,- voor 2 dagen.
De kosten voor persoonlijke begeleiding ter plaatse in regio 2 (Nordrhein-Westfalen incl. Osnabrück) bedragen € 290,- voor 1 dag of € 540,- voor 2 dagen.

De bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Let op: medische kosten komen hier nog bij en moeten worden betaald bij de arts en apotheek (http://www.oorsuizen.eu/index.php/faq/9-faq-frequently-asked-questions).

Door middel van het elektronisch versturen van dit formulier (klik op knop insturen/submit onder aan het formulier) verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en maakt deze overeenkomst bindend.
Annuleringskosten: bij afzeggen van de gemaakte afspraak wordt een bedrag van € 90,- in rekening gebracht vanwege gemaakte kosten, reeds bestede tijd en een gedeeltelijke vergoeding van gereserveerde tijd (bij definitief afzeggen). Hierover is geen discussie mogelijk.

Bij niet verschijnen ter plaatse op de geplande datum en tijd zonder bericht is het gehele bedrag verschuldigd van € 190,- voor regio 1 of € 290,- voor regio 2.
Ook de arts zou kosten in rekening kunnen brengen.

In geval van ziekte wordt de afspraak verzet, dit geldt zowel voor patiënt als begeleider. Dit geldt ook als de arts verhinderd of ziek is.

Er is geen garantie dat u ook een infuusbehandeling krijgt dit hangt af van uw persoonlijke medische situatie en inzicht van de arts.

De privacy | disclaimer maakt deel uit van de voorwaarden evenals de algemene voorwaarden

Voorschot: € 90,- dat niet gerestitueerd wordt. Eerst na ontvangst van dit bedrag wordt een afspraak gemaakt.
U kunt betalen met Paypal, creditcard of iDeal via de site.

Begeleiding 1 dag regio 1 (eerste dag) betaling: € 90,- vooraf en het restant € 100,- contant op de dag zelf.
Begeleiding 2 dagen regio 1 (eerste en laatste dag) betaling € 90,- vooraf en het restant € 250,- contant op de eerste dag - € 150,- wordt gerestitueerd in geval van begeleiding 2 dagen indien blijkt dat een infuusbehandeling niet van toepassing is.

Begeleiding 1 dag regio 2 (eerste dag) betaling: € 90,- vooraf en het restant € 200,- contant op de dag zelf.
Begeleiding 2 dagen regio 2 (eerste en laatste dag) betaling € 90,- vooraf en het restant € 450,- contant op de eerste dag - € 250,- wordt gerestitueerd in geval van begeleiding 2 dagen indien blijkt dat een infuusbehandeling niet van toepassing is.

In geval van afzeggen van de afspraak | annuleringskosten: € 90,-
In geval van niet verschijnen ter plaatse zonder bericht: € 190,- (regio 1) of € 290,- (regio 2)

Op het moment dat tenminste het voorschot van € 90,- en deze overeenkomst ontvangen is, is de overeenkomst geldig.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question