Thirrje per te rinjte / Повик за млади
1. Учесници во групата за иницијатива (минимум 4) / Pjesmarrësit e grupes për iniciativën (minimum 4) *
2. Personi kontaktues/ Контакт лице: *
3. Број за контакт / Numri për kontakt *
4. Ku mendoni te merrni iniciativën?/Каде планирате да ја направите иницијативата? *
5.Која е вашата идеја? Објаснете што е иницијативата која сакате да ја направите./ Cila eshte ideja juaj? Shpjegoni iniciativën që doni ta bëni. *
6. Cili eshte prioriteti i iniciativës tuaj?/6.Кој е приоритетот на вашата иницијатива? *
7.Како може да ви помогнеме да ја остварите вашата идеја? / Si mundë të ju ndihmojme ti realizoni idetë e juaja? *
8. Кush mundet tjetër të ju ndihmoje që ti arrini idetë e juaja? /Дали може да ви помогне уште некој да ја реализирате вашата идеја? *
Required
9. Зошто мислиш дека твојата идеја е важна? / pse mendoni se ideja juaj është e rëndesishme? *
10. Shkruaj ese te shkurtër për qëllimet dhe nevojat e juaja/Напиши краток есеј за твоите намери и потреби *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy