Coronacrisis: Ik heb behoefte aan hulp!

In heel de gemeente Stichtse Vecht staan er mensen klaar die niet kunnen wachten om u te helpen. Probeer eerst in uw eigen omgeving om hulp te vragen. Lukt dat niet? Vul dan onderstaand formulier in om hulp van de bewoners die klaar staan te vragen. Wij kijken of in uw omgeving iemand beschikbaar is voor de hulp die u nodig heeft. Is er niemand (meteen) beschikbaar, laten we je dat ook weten.

BewonersStichtseVecht.nl koppelt de hulpvrager aan de bewoner die hulp kan bieden, wij gaan daar niet tussen zitten. We delen onderstaande informatie met de hulpverlener, zodat jullie rechtstreeks contact met elkaar kunnen zoeken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het delen van informatie, zorg er dus voor dat je bijvoorbeeld nooit een pincode met je pasje geeft (bij boodschappen) en laat nooit zo maar iemand binnen. Spreek van te voren telefonisch met elkaar af, welke hulp je nodig hebt, zodat er geen verrassingen zijn. Heel veel succes #Samen!

Met z'n allen komen we dan #Samen deze crisis door!

Meer informatie: www.BewonersStichtseVecht.nl/Corona
Volledige naam *
Voor- en achternaam
E-mailadres *
Vul hier jouw e-mailadres in
Telefoonnummer *
Jouw telefoonnummer waar je bent te bereiken
Jouw Leeftijd
We vragen hierom, zodat we een nog betere match kunnen maken. Niet elke hulpverlener kan goed hulp bieden aan jongeren en/of ouderen.
In welke kern in Stichtse Vecht woon je? *
Required
Ik heb hulp nodig *
Required
Wanneer heb je hulp nodig? *
Ochtend
Middag
Avond
Niet
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Opmerkingen
Omschrijf hier welke hulp je nodig hebt. Wil je nog wat anders kwijt? Laat het ons hier horen....
Verklaring
De ingevulde gegevens kunnen worden gedeeld met bewoners die je willen helpen. Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk om met je data, maar omdat wij niet kunnen garanderen dat er nooit een verkeerd contactgegeven doorgegeven gaat worden vragen we je akkoord te gaan met het onderstaande eigen risico.
We gaan vertrouwelijk om met de door jou ingevulde informatie. Door deel te nemen aan deze hulpvraag ga ik ermee akkoord dat de door mij ingevulde gegevens worden gedeeld met derden met als doel het verstrekken van hulp aan bewoners binnen de gemeente Stichtse Vecht ten tijde van de uitbraak van COVID-19. Ik begrijp dat ik bij een eventuele lek van de door mij ingevulde gegevens zelf verantwoordelijk ben. * *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy