Opgave Play-In Go Nuts With Brass!
Datum en tijd: 29 juni 2019, 10.00-15.00 uur met aansluitend concert (m.m.v. Brassband MV Valuas & Brassband Merum). Einde ca. 17.30 uur.
Locatie: Ut Tref, Hendrikxstraat 17, 5912 BW Venlo

Wij vragen een bijdrage van €15,- per persoon voor de hele play-in dag (incl. workshop, lunch en repetities) het concert en een eventueel leeninstrument.

Door middel van dit formulier meld je je aan voor de Play-In Go Nuts With Brass! van Muziekvereniging Valuas. Om de play-in zo goed mogelijk bij de deelnemers te laten aansluiten, stellen we je enkele achtergrondvragen. De vragen met een * zijn verplicht. Na verzending van dit formulier ontvang je binnen enkele dagen van ons een bevestiging met daarin ook de betaalinformatie. Uiterlijk 15 juni ontvang je via de mail van ons de partijen van de muziekstukken die gespeeld zullen worden, zodat je je alvast kunt voorbereiden als je wilt.

Je mag je eigen koperinstrument meenemen, maar heb je deze niet of wil je graag een typisch brassbandinstrument lenen (cornet, bugel, althoorn, bariton, euphonium, trombone, bas), dan kun je dat hieronder aangeven. Wij spreken dan een datum met je af waarop je dit instrument kunt komen ophalen, om het alvast thuis uit te proberen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via brassband@mvvaluas.nl
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
E-mail *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Ben je momenteel actief als muzikant? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy