Premiezoeker: nieuwe of gewijzigde premie
Nieuwe premies: vul de velden van het formulier zo volledig mogelijk in. De tekst die u doorgeeft wordt weergegeven op Premiezoeker. Als de informatie duidelijk op uw website vermeld staat (op een webpagina, niet in een pdf), hoeft u niets in te vullen.

Gewijzigde premies: het volstaat de verplichte velden in te vullen en de velden die aangepast moeten worden, de andere mogen leeg gelaten worden. Kleine wijzigingen kunt u ook doorgeven via het formulier 'afgeschafte premie of andere vraag'.

Zodra de gegevens werden verwerkt op de website ontvangt u hierover een bevestiging per e-mail.

Uw persoonlijke gegevens (e-mailadres en naam) zullen door het redactieteam enkel worden gebruikt voor communicatie over deze premie, ze worden niet weergegeven op de website.

Opgelet: dit formulier is enkel bestemd voor organisaties die premies aanbieden. Particulieren die informatie willen over een specifieke premie of een premie willen aanvragen, moeten zich steeds wenden tot de aanbieder van die premie.
Email address *
Voornaam en familienaam *
Organisatie (aanbieder van de premie) *
E-mailadres interne contactpersoon
Indien verschillend van uw e-mailadres. Dit adres wordt niet gepubliceerd maar zal enkel worden gebruikt voor communicatie over deze premie.
Nieuwe premie of te wijzigen premie *
Titel premie *
Categorie
Voor welke handeling kan de burger uw premie aanvragen? (meerdere keuzes mogelijk)
Doelgroep *
Wie kan uw premie aanvragen? (meerdere keuzes mogelijk)
Required
Toepassingsgebied
In welke gemeente(s) of regio('s) is de premie van toepassing?
Bouw- of verbouwpremies: overzicht categorieën werken
Als het om een premie gaat in de categorie Bouwen of Verbouwen, voor welke werken kan de premie dan aangevraagd worden? Tip: geef hieronder steeds een algemeen overzicht van de categorieën van werken die in aanmerking komen (bvb dak, elektriciteit, buitenschrijnwerk...), op basis van deze categorieën wordt het zoekresultaat van de burger verfijnd.
Beschrijving premie
Geef een korte omschrijving van de premie. Tip: geef de burger een korte verduidelijking over het doel en de inhoud van de premie.
Voorwaarden
Geef een overzicht van de aanvraagvoorwaarden. Tip: als uw regelgeving lang en/of complex is, geef de burger dan een overzicht van de belangrijkste voorwaarden en verwijs voor alle details naar uw website.
Procedure
Geef een korte beschrijving van de aanvraagprocedure.
Premiebedrag
Contactgegevens aanbieder
Vermeld de naam en het adres van uw dienst en de contactmogelijkheden voor de burger (telefoonnummer en e-mailadres).
URL *
Rechtstreekse link naar de webpagina met meer info over de premie. Wij nemen op premiezoeker enkel informatie over die ook vermeld staat op de website van de aanbieder, dit om verwarring bij de burger te vermijden.
Opmerking tav het redactieteam
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy