Jelentkezés
2017 / 2018 tanév, 1. túra, OKT 14.
A jelentkezés idéntől előszőr Google Formokon keresztül történik. Az adatok megadásával jelentkezel az éppen aktuális túránkra, a jelentkezés pedig a túra előtti utolsó napig nyitott. Amennyiben mégsem tudsz eljönni kérjük jelezd felénk minél előbb.
A fizetést a Formban megadott ár alapján a túra napján, a helyszínen intézzük, itt kapod meg a pecsételő könyvet is, mennyiben kértél.
Ha előzetes lemondás nélkül a túra találkozóján mégsem vagy ott időben, akkor megpróbálunk elérni a megadott telefonszámon. Amennyiben ezen keresztül nem érünk téged el, jelentkezésed tárgytalan.

A túra leírása:
Szeretnénk hivatalosan is kihirdetni az idei tanév első túráját szeptember 23-ára, szombatra. Bemelegítés képpen az OKT 14-es szakaszt fogjuk bejárni, amely körülbelül 15 kilométer hosszú. Laza túrára számítson mindenki, szeretnénk az új túrázókat megismerni, a régieknek pedig egy kis felvezetést tartani. Reméljük az idő is velünk lesz majd, ennek ellenére mindenki készüljön megfelelő ruházattal esőre, hidegre. Idén is folytatjuk a geoládázást, ha ti is szeretnétek, akik pedig még nem ismerik, azoknak a szeptember amúgy is kiváló alkalom lesz ennek a megismerésére. Volt már példa rá, hogy sötétedés után értünk ki az erdőből, de most ez a veszély sem fenyeget minket, mivel a táv is rövid és naplemente is nekünk kedvez még az idővel. Rendszeres túrázóinknak van kéktúra pecsételő könyve, amellyel igazolható, hogy teljesítitek a távokat. Aki szívesen velünk tart többször, de még nincs pecsételő könyve, annak ezt is megvesszük mi egyben. A könyv ára 1500 Ft.
A túra napján reggel 8:00-kor találkozunk a Szentlélek téren, ahonnan a 218-as busszal megyünk majd tovább közösen a Rozália téglagyárhoz, majd onnan kezdjük meg a túránkat Hűvösvölgy felé. Délután az érkezés 17 óra körül várható, a hűvösvölgyi gyermekvasút végállomásánál. A túra pontos árait megtaláljátok a jelentkezésnél. Bármi kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal!

Név
Your answer
Osztály
Ha külsősként, öregdiákként vagy tanárként jelentkezel és ezért nincs osztályod, akkor ezt írd ide.
Your answer
Telefonszám
Your answer
Kell kéktúra füzet?
Kéktúra füzet kérést legkésőbb szeptember 19-én éjfélig tudjuk fogadni. A jelentkezés utána is nyitott, azonban kéktúra füzetet sajnos már nem tudunk venni.
Jegy (utazás)
Egyéb közlendő
Például: később száll fel, korábban száll le, egyéb kérés, közlendő
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms