Состојбите и предизвиците за спроведување онлајн настава
Почитувани,
Пред вас се наоѓа прашалник за проценка на состојбите, потребите, и предизвиците во спроведувањето на онлајн настава во основните училишта во Северна Македонија. Прашалникот е наменет за сите наставници, претставници на менаџментот на училиштата (директори, заменици директори) и претставници на стручната служба на основните училишта во нашата држава. Вашето мислење и вашите искрени одговори ни се особено важни, бидејќи ќе помогнат за добивање на реалната слика за состојбата со онлајн наставата во последниов период, односно со прекинот на наставата во училиштата.

За одговарање на прашалникот ќе ви се потребни околу 10-15 мин, и истиот е целосно анонимен, односно не се прибираат ваши е-мејл адреси, ниту име и презиме. Добиените податоци ќе се користат единствено за целите на истражувањето. Ви благодариме на одвоеното време!

Напомена: Aнкетата е наменета да се пополнува од лаптоп или персонален компјутер, но можно е да се пополни и од мобилен телефон. Доколку наидете на технички потешкотии со некои прашања, обидете се да ја пополните од почеток, користејќи друг уред.

Ова истражување го спроведува Фондацијата за интернет и општество Метаморфозис во партнерство со Фондацијата Отворено општество – Македонија.
Колку често користите интернет? *
Колку често користите интернет на: Десктоп *
Колку често користите интернет на: Лаптоп *
Колку често користите интернет на: Таблет *
Колку често користите интернет на: Мобилен *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy