V Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a La Marina Alta /  V Foro Ciudadano por el Empleo en La Marina Alta
Gràcies per participar en el V Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a La Marina Alta. Un Fòrum consolidat, obert a tots i totes, on es pretén parlar i debatre sobre les necessitats actuals i ruta a seguir en matèria de sostenibilitat i desenvolupament intel·ligent a la Marina Alta.

Ens vegem el pròxim 14 de març a les 18h. a Benissa a Les Cases del Batlle, (C/Puríssima, 38-40). A continuació, pots emplenar este formulari amb les teves dades per a reservar la teua plaça.

Si necessites contactar amb l'equip organitzador del Fòrum, pots fer-ho per telèfon al 96.642.6012 o per e-mail al pacte@creama.org.

Totes les dades obtingudes en aquest formulari seran confidencials i es tractaran conforme al reglament vigent de protecció de dades de caràcter personal.
 • Informació bàsica sobre protecció de dades personals:
 • Responsable: CONSORCI PER A LA RECUPERACIÓ ECONÒMICA I DE L'ACTIVITAT DE LA MARINA ALTA (CREAMA)
 • Finalitat: La indicada en el titule de formulari.
 • Legitimació: Consentiment exprés prestat en marcar “He llegit i accepte la política de privacitat”.
 • Destinataris: Cessions i/o transferències a terceres empreses i/o organismes tal com s'indica en la informació addicional.
 • Drets: Accés, rectificació, oposició, limitació, així com altres drets degudament recollits en la informació addicional.
 • + Informació: Pot consultar informació addicional sobre aquest tema a través del següent enllaç www.procoden.es/p5306302j
S'entén que accepta les condicions i, consegüentment, presta lliurement la seua conformitat per a participar en l'acte donant el seu consentiment per a l'accés i la utilització de les dades exclusivament per a l'organització de l'acte.
_______________________________________________

Gracias para participar en el V Foro Ciudadano por el Empleo en La Marina Alta. Un Foro consolidado, abierto a todos y todas, donde se pretende hablar y debatir sobre las necesidades actuales y ruta a seguir en materia de sostenibilidad y desarrollo inteligente en la Marina Alta.

Nos vemos el próximo 14 de marzo a las 18h. en Benissa en Les Cases del Batlle, (C/Purísima, 38-40). A continuación, puedes rellenar este formulario con tus datos para reservar tu plaza.

Si necesitas contactar con el equipo organizador del Foro, puedes hacerlo por teléfono al 96.642.6012 o por e-mail a pacte@creama.org.

Todos los datos recogidos en este formulario serán confidenciales y se tratarán conforme al reglamento vigente de protección de datos de carácter personal.

Información básica sobre protección de datos personales:
 • Responsable: CONSORCIO PARA LA RECUPERACIÓN ECONÓMICA Y DE LA ACTIVIDAD DE LA MARINA ALTA (CREAMA)
 • Finalidad: La indicada en el titulo de formulario.
 • Legitimación: Consentimiento expreso prestado al marcar “He leído y acepto la política de privacidad”.
 • Destinatarios: Cesiones y/o transferencias a terceras empresas y/o organismos tal y como se indica en la información adicional.
 • Derechos: Acceso, rectificación, oposición, limitación, así como otros derechos debidamente recogidos en la información adicional.
 • + Información: Puede consultar información adicional al respecto a través del siguiente enlace www.procoden.es/P5306302J
Se entiende que acepta las condiciones y, consiguientemente, presta libremente su conformidad para participar en el evento dando su consentimiento para el acceso y la utilización de los datos exclusivamente para la organización del evento.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom / Nombre *
Cognoms / Apellidos *
Ocupació (Càrrec) / Profesión (Cargo)
Edat / Edad
Lloc de residència / Lugar de residencia *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy