Cel mai mare 100, Alba Iulia, 29.09.2018
Denumire eveniment: Cel mai mare 100
Data și locație: 29 septembrie 2018, Alba Iulia
Email: centenar@bucurieinmiscare.ro

În data de 29 septembrie 2018 aducem alături de noi peste 7500 de persoane din Alba Iulia și din alte comunități din România și formăm împreună “Cel mai mare număr 100”. Acest eveniment va fi organizat în prima parte a zilei de 29 septembrie, în debutul Festivalului Bucurie în Mișcare și va beneficia de prezența unei echipe de evaluare de la Guinness World Records! Este un demers excepțional, care poate să rămână pentru mulți ani de aici înainte în memoria copiilor și tinerilor care vor lua parte la formarea numărului 100, în anul Centenarului!

În cadrul procesului de înregistrare, urmează să alocăm un număr de locuri fiecărei zone, număr format din totalul elevilor alături de adulții însoțitori. Fiecare clasă / grupă de elevi urmează să primească un cod unic al zonei ocupate, urmând în acest fel să blocăm în sistem zonele aferente elevilor și adulților participanți. Ulterior înscrierii veți fi contactați și vom prezenta un plan concret de activare, zone de acces, înregistrare și participare la eveniment.

Pentru înscrierea preliminară vă rugăm să completați formularul următor până la data de 21 septembrie 2018. Formarea grupului final de participanți se va face pe principiul primul venit, primul servit, în limita locurilor alocate elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceu.

Pe lângă experiența deosebită de a lua parte la un astfel de eveniment în anul Centenarului, fiecare participant va primi un kit de participare și o diplomă. Pentru elevi din alte județe, transportul către Alba Iulia și retur NU este oferit de organizatori.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

Proiectul "Cel mai mare 100"
Proiectul numărului 100 este realizat de Biroul de Proiectare Străjan din Alba Iulia și acoperă întreaga arie de platou din zona de șant de la Poarta IV a întrării în Cetate.
Nume localitate *
Your answer
Unitatea de învățământ *
Your answer
Nume și prenume *
Your answer
Telefon mobil *
Your answer
Adresa de email
Your answer
Număr de elevi de gimnaziu înscriși *
Your answer
Număr de liceeni înscriși *
Your answer
Număr de adulți însoțitori *
Required
Observații (opțional)
Your answer
Acorduri
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service