Prijava na akcijo "Gluhi strežejo v planinskih kočah" 2019
Dragi prostovoljec, draga prostovoljka!

Veseli smo, da ste se odločili, da se boste prijavili kot prostovoljci za našo akcijo "Gluhi strežejo v planinskih kočah" v letu 2019. Akcija se bo odvijala od maja do septembra 2019 v 15 kočah.
Ime in priimek : *
Your answer
Datum rojstva:
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov prebivališča (ulica, mesto, poštna številka):
Your answer
E-mail:
Your answer
Mobilna številka:
Your answer
Sem:
Velikost majice:
Ali ste člani planinskega društva s plačano članarino 2019?
Kolikokrat si želite biti prisotni v tej akciji kot prostovoljec v izbrani koči?
V kateri koči bi radi delali? Če želite delati še drugje, navedite še to možnost. Označite lahko le maksimalno 3 možnosti in mi bomo na podlagi tega lažje določili 1 izbrano kočo ali 2 izbrani koči za vas. Prosimo, da bodite pozorni na datume, kjer se bo izvajala akcija na izbranih kočah.
V kakšni vlogi želite delati?
Če bo vaša prva izbira bila že zasedena v določeni koči, v kakšni drugi vlogi bi bili?
Bi nam radi še kaj sporočili? (npr. posebna prehrana v koči, znanje znakovnega jezika, veščine strežbe, ...)
Your answer
Delovna skupina akcije "Gluhi strežejo v planinskih kočah 2019" (organizatorja: Mladinsko društvo za osebe z okvaro sluha VKLOP/IZKLOP, Nušičeva 3/B, 3000 Celje in Planinska zveza Slovenije (PZS - Odbor Planinstvo za invalide/osebe s posebnimi potrebami), Ob železnici 30a, 1000 Ljubljana) zbira in uporablja osebne podatke iz obrazca za na podlagi 6. člena 1(b) odstavka Splošne uredbe o varstvu podatkov, za namen evidentiranja udeležencev aktivnosti, obveščanja glede prostovoljnega dela, usposabljanja, poročanja sofinancerjem in za vodenje evidence usposobljenih kadrov. Podatki se hranijo trajno. Seznanjen sem, da imam glede svojih osebnih podatkov pravico do seznanitve, dopolnitve, popravka, prenosljivosti in ugovora (gluhistrezejo@gmail.com). Seznanjen sem, da usposabljanje zajema tudi gibanje v naravi/planinske aktivnosti, za kar je potrebna ustrezna oprema, zdravstveno stanje in psihofizična priprava.
Dovoljujem obveščanje o drugih aktivnostih s področja dela, ki je povezana z akcijo "Gluhi strežejo v planinskih kočah", prav tako PZS - Odbora Planinstvo za invalide/osebe s posebnimi potrebami in MOOSVID. Odjavite se lahko kadarkoli, s povratnim sporočilom.
Dovoljujem, da se slikovne in video posnetke, na katerih sem viden, objavi na spletnih straneh, socialnih omrežjih, medijskih objavah in v glasilih, kjer se potrebujejo materiali delovne skupine akcije GSPK. Imate pravico do preklica privolitve, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na objave do preklica.
Najlepša hvala za izpolnjeno prijavnico!
V kratkem boste prejeli elektronsko pošto s potrdilom, da smo prejeli vašo prijavo. Kasneje pa vas bomo tudi obveščali o datumih usposabljanjih, generalk ter obvestilo, v kateri koči boste delali in v kakšni vlogi.

Veselimo se skupnega sodelovanja. Komaj čakamo, da skupaj uspešno izpeljemo to akcijo! Skupaj bomo prikazali, da je vse mogoče!

Delovna skupina GSPK 2019
gluhistrezejo@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service