3ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΠΗΛΙΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ) Βόλου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Δ/σης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη την Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας διοργανώνουν τον 3ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ καθώς και 1000 και 500 μέτρων για παιδιά.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα εκκίνησης 11:00 για τα 5 χλμ και 10χλμ και στις 10:30 για τα 1000 και 500μ. Γραμματεία και εκκινήσεις θα βρίσκονται στη βάση του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Προϋπόθεση για να συμμετέχουν στον αγώνα να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και τρέχουν με δική τους ευθύνη.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής αφου διαβάσετε την προκήρυξη του αγώνα που βρίσκεται στις ιστοσελίδες www.eosvolos.gr και sdyvolou.gr . Παρακαλούμε χρησμοποιήστε ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ στη συμπλήρωση.
ΑΓΩΝΑΣ
Αγώνας 10χλμ: γεννηθέντες 1999 και μεγαλύτεροι ////////Αγώνας 5χλμ: γεννηθέντες 2004 και μεγαλύτεροι ////Αγώνας 1000μ και 500μ: γεννηθέντες 2005 και μικρότεροι
ΕΠΩΝΥΜΟ
Your answer
ΟΝΟΜΑ
Your answer
ΦΥΛΟ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΣΥΜΠΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΗΝΑ/ΗΜΕΡΑ/ΕΤΟΣ
MM
/
DD
/
YYYY
ΣΥΛΛΟΓΟΣ (αφήστε κενό εαν δεν υπάρχει)
Your answer
ΠΟΛΗ ή ΠΕΡΙΟΧΗ
Your answer
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Your answer
E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Your answer
Δηλώνω ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και είμαι υγιής για να συμμετέχω στον αγώνα. Συμμετέχω στον αγώνα με ευθύνη μου, και παραιτούμαι από κάθε διεκδίκηση αποζημίωσης για ατύχημα που μπορεί να συμβεί στον αγώνα. Αποδέχομαι οποιαδήποτε ανάρτηση του ονόματός μου και του έτους γέννησης στα αποτελέσματα, καθώς και σε ρεπορτάζ και σε δελτία τύπου . Αποδέχομαι τη μετάδοση οπτικοακουστικού υλικού, φωτογραφιών και βίντεο από τον αγώνα, όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα μου.
Η Υπεύθυνη Δήλωση για τους ανηλίκους υπογράφεται από γονέα ή κηδεμόνα και κατατίθεται εκτυπωμένη στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής . Θα υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις και την ημέρα του αγώνα αλλά για την αποφυγή καθυστερήσεων καλό είναι να την έχετε ήδη έτοιμη. Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση τις ιστοσελίδες www.eosvolos.gr και sdyvolou.gr και από εδω https://drive.google.com/file/d/0B3Q-DHgbBoXNSjJDSmp2UEY1M0U/view
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms