Påmelding Ellingsrud Musikalteater
Ellingsrud musikalteater er et gratistilbud til barn og ungdom på Ellingsrud. At det er gratis innebærer at det ikke koster noe å delta. Forestillingene vi lager vil dog ha en billettavgift for å dekke inn kostnadene det medfører å lage forestillingen, f eks til leie av scene, teknikere, innkjøp av stoff til kostymer, rekvisitter o.l.

Foreldre vil måtte bidra i forkant av forestillinger, for eksempel med oppheng av plakater, sying av kostymer, snekring av eventuelle kulisser, og under forestillinger med arbeid bak scenen på minst én generalprøve eller forestilling. (Det blir ikke veldig mye jobb på hver.)

Vi har tre forskjellige grupper som i utgangspunktet øver hver søndag, i tidsrommet mellom kl 15.00 og 18.00. I forkant av store sceneproduksjoner kan gruppene slås sammen, og øvingene bli utvidet, særlig for de med større roller. De som har roller med solosang og replikker vil også innimellom ha øvinger på onsdager mellom kl 17.00 og 19.00.

Barna vil bli fotografert og filmet på øvinger og i forbindelse med forestillinger og oppvisninger, både av gruppen selv og av eventuelle medier. Bilder/filmer kan bli brukt på vår internettside, våre to facebooksider eller i forbindelse med promotering av forestillinger. Filmopptak fra forestillinger vil bli lagt ut for salg. Dersom det er ønskelig å utelate barnets navn i offentlige sammenhenger må dette informeres om. Ingen bilder eller filmer vil bli tatt ifm kostymeskifter eller liknende.
Email address *
Deltakers navn *
Deltakers fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Navn foresatt(e) *
Telefonnummer foresat(te) *
Jeg har lest og godkjent informasjonen i påmeldingsskjemaet! *
Required
Eventuelle kommentarer/spørsmål
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Settem stenindustri AS. Report Abuse