Запитване за използването на ИКТ във виртуално обучение
Вашето мнение е изключително важно за нас!

Попълването на този въпросник ще ви даде възможност да се обонирате за нотификация, при излизане на втората версия на ръководството (https://bit.ly/aptitude-guide) , включваща и резултатите от събраните данни от настоящият въпросник.

Ако решите да участвате в нашето проучване, ще отговорите на серия от въпроси. Това проучване се финансира по проект APTITUDE към ФНИ, конкурс за финансиране на фундаментални научни изследвания по обществени предизвикателства – 2018 г. Смятаме, че това проучване ще отнеме по-малко от 15 минути.

Целта на това изследване е да споделите вашия опит като участници във виртуалното (дистанционно) обучение и възможността на Ръководството "Добри практики за провеждане на виртуално обучение" да подпомогне преодоляването на предизвикателствата свързани с него.

Участието в изследванията е напълно доброволно. Ваш е изборът дали да участвате или не в това изследване. Ако решите да участвате, можете да промените мнението си и да напуснете проучването по всяко време. Рисковете от това изследване са минимални и може да откажете да отговаряте на въпроси, на които не искате да отговорите.
Вашите отговори ще се пазят строго поверителни и няма да бъдат публично достъпни данни, които могат да бъдат използвани за идентифицирането ви.

Благодарим Ви за участието в това изследване.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy