BIOmolekularec 2020
Prijavnica za "Dan biomolekularnih znanosti 2020" (24. 9. 2020 - e-izvedba ali pa na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani).

S posamezno prijavo se lahko prijavi le en udeleženec; vsak udeleženec iz iste skupine mora oddati svojo prijavo.

Aktivni udeleženci (s prispevkom) - ne pozabite oddati tudi vašega prispevka; navodila najdete na strani http://biomolekularec.si

Po zaključku prijave boste na e-poštni naslov, ki ste ga navedli, dobili sporočilo z vašimi prijavnimi podatki.
Email address *
Ime in priimek *
S posamezno prijavo se lahko prijavi le en udeleženec; vsak udeleženec iz iste skupine mora oddati svojo prijavo.
Predvideni status *
Izberite predvideni status, ki ga boste imeli v šolskem oz. študijskem letu 2020/2021. Bodoči študenti, ki boste s študijem začeli v oktobra 2020, izberite možnost "študent od oktobra 2020".
Ustanova *
Ime ustanove/šole (vezano na prejšnji odgovor glede statusa), pri študentih tudi študijski program.
Ime in priimek mentorja *
E-naslov mentorja *
Na BIOmolekularcu 2020 želim sodelovati: *
Če boste sodelovali aktivno ne pozabite oddati še kratkega povzetka vašega prispevka; navodila najdete na spletni strani biomolekularec.si.
V primeru, da bo dogodek v fizični obliki na IJS, želim ostati na brezplačnem kosilu: *
Želim potrdilo o udeležbi: *
Razno
Je še kaj, kar se vam zdi pomembno povedati in bi nam pomagalo pri organizaciji dogodka ali pri izboru referatov? (Npr. če ste že dobilli kakšno priznanje za svoje dosedanje delo, objavili članek...)
Dodatne informacije
Dodatne informacije lahko dobite preko e-pošte na naslovu biomolekularec2020@gmail.com.
Varstvo osebnih podatkov
Z vnosom zahtevanih osebnih podatkov v spletni obrazec potrjujem, da sem seznanjem in soglašam ter izrecno dovoljujem in pooblaščam Slovensko biokemijsko društvo (SBD) oz. znanstveni in organizacijski odbor Dneva biomolekularnih znanosti (BIOmolekularca), da zbira in obdeluje moje osebne in druge podatke, ki sem jih vnesel v spletni obrazec, za namen organizacije dogodka in komunikacije povezane z organizacijo dogodka. Uporabljali bomo le elekronski naslov. V spletni in tiskanimi obliki zbornika bomo uporabili ime in priimek ter inštitucijo avtorjev izbranih prispevkov. Pridobljene podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z določbami zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Na dogodku bomo posneli tudi nekaj fotografij za arhiv društva in objavo v medijih z namenom predstavitve delovanja društva. S sodelovanjem na dogodku soglašam z njihovo objavo na spletni strani BIOmolekularec in drugih medijih.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy