Helsingin DIY-musiikkiskenet ja paikat 2000-luvulla
Helsingin kaupunginmuseoon avautuu marraskuussa 2020 näyttely Helsingin 2000-luvun tee se itse -musiikkiskenen paikoista. Näyttely kootaan yhdessä toimijoiden kanssa.

Syksyllä 2019 näyttelyyn kerätään muistitietoa kyselylomakkeella sekä tietoa lainattavissa olevasta audiovisuaalisesta aineistosta, esineistöstä ja muusta aiheeseen liittyvästä materiaalista. Tee se itse -skenen paikoiksi kyselyssä mielletään ei-kaupalliset ja ei-viralliset tilat kuten vallatut talot, galleriat tai katutila.

Keruuseen voivat vastata kaikki tiloja käyttäneet – niin paikkojen ylläpitäjät, tapahtumajärjestäjät, esiintyjät kuin yleisökin.

Kysely alkaa taustatiedoilla vastaajasta ja vastauksen kohteena olevista paikoista. Varsinainen muistelu alkaa vapaalla muistelulla, jonka jälkeen esitetään tarkentavia kysymyksiä.

Kaikkiin kohtiin vastaaminen on vapaaehtoista. Voit ohittaa sinulle epäolennaiset kysymykset, mutta anna äänesi kuulua, kun sinulla on jotain kerrottavaa!

Keruun aikahaarukka on koko 2000-luku ja sen kohteena on kaikki tee se itse -musiikin alle itsensä mieltävä ruohonjuuritason musiikkitoiminta – genreen katsomatta.

Keruun vastausaika on 3.9.–30.11.2019.

Kerätty aineisto tallennetaan Musiikkiarkistoon tutkijoita ja muita kiinnostuneita varten. Aineistoa käsitellään luottamuksellisesti tietosuojalainsäädännön mukaisella tavalla ja se arkistoidaan anonyymisti eli siitä poistetaan tunnistetiedot. Näyttelyssä käytettyihin muistoihin liitetään vastaajan antama syntymävuosi, sukupuoli ja rooli.
Lisätietoja: https://www.musiikkiarkisto.fi/kokoelmat-palvelut/_tiedostot/musiikkiarkisto-aineistojen-kaytto.pdf

Vastaajan yhteystiedot tallennetaan Helsingin kaupungin Kulttuuripalvelujen kanta-asiakas ja sidosryhmärekisteriin.
Rekisteriseloste: https://www.hel.fi/static/liitteet/kanslia/rekisteriselosteet/Kuva/Kuva-EU-Kulttuuripalvelujen-kanta-asiakas-ja-sidosryhmarekisteri.pdf

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service