Søknad om parsellhage
Søkere bosatt  i Bydel Bjerke vil bli prioritert. En bør uansett ha kort reisevei til parsellen. Søkere som allerede har egen hageflekk, parsell eller kolonihage o.l. et annet sted, vil ikke bli prioritert.
Det er mulig for inntill to personer å leie en parsell sammen og begge må da signere leiekontrakten.
Vi leier ikke ut til grupper.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Fornavn og Etternavn *
eksempel: Ali Johansen
Adresse, Postnummer og Sted *
eksempel: Årvollveien 10A, 0584 Oslo
E-postadresse *
Telefonnummer *
Hvorfor ønsker du parsell på Årvoll gård? *
Fortell litt om deg selv og hvorfor du ønsker parsell. Kanskje du har kunnskaper eller erfaringer du tror kan være nyttige, både for laget og for deg som parsellsøker. Husk at du må ha tid til å stelle parsellen og vær forberedt på at det ofte er mer arbeidskrevende enn man har forestilt seg. Hvert år er det bare noen få parseller som blir ledige og det er mange søkere.  Søknader mottas hele året, men tildelingen skjer vanligvis på vårparten.
Hvilken aktivitetsgruppe vil du være med i? *
Det er nødvendig at alle deltar i en aktivitetsgruppe. Det er en mengde fellesoppgaver, og det er urimelig at disse bare skal falle på noen få. Dugnader og enkeltstående aksjoner har vist seg å ikke være tilstrekkelig. Derfor har vi opprettet aktivitetsgrupper som alle parsellantene må delta i. Vi har kompostgruppe, kafégruppe, gressklippergruppe og flere andre grupper. Vi har alle ansvar for å ivareta det området vi bruker og å vedlikeholde redskaper og maskiner.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy