PRISTUPNICA ZA ČLANSTVO U UDRUZI »ALUMNI FILOZOFSKOGA FAKULTETA U RIJECI«
Udruga Alumni Filozofskoga fakulteta u Rijeci (ALUMNI FFRI) osnovana je 13. lipnja 2019. s ciljem povezivanja i međusobne suradnje različitih generacija diplomiranih studentica i studenata Filozofskog fakulteta u Rijeci te promicanja ugleda riječkoga Filozofskoga fakulteta u Hrvatskoj i šire.

Članovima Udruge Alumni FFRI mogu postati diplomirani studenti koji su završili studij na Filozofskom fakultetu u Rijeci i njegovim pravnim prednicima (Viša stručna pedagoška škola, Pedagoška akademija, Visoka industrijsko-pedagoška škola, Fakultet industrijske pedagogije i Pedagoški fakultet).

Prema Zakonu o udrugama, Udruga ALUMNI FFRI dužna je voditi popis svojih članova koji obvezno sadrži podatke o osobnom imenu, osobnom identifikacijskom broju (OIB) i datumu rođenja, stoga Vas molimo da ove podatke obavezno upišete, kao i vašu e-mail adresu zbog lakše komunikacije.

Sve dodatne informacije možete zatražiti putem e-maila: alumni.ffri@uniri.hr

Email address *
OSOBNI PODACI
Ime i prezime: *
Prezime za vrijeme studija:
Datum rođenja: *
OIB: *
Adresa i mjesto prebivališta:
Kontakt broj:
PODACI O OBRAZOVANJU
Molimo upišite godinu i naziv završenog studija (ili više njih) na Filozofskom fakultetu u Rijeci.
PODACI O RADNOM ISKUSTVU
Molimo upišite podatke trenutnom radnom mjestu (npr. Osnovna škola Zamet od 2010.):
Molimo upišite podatke o prijašnjem radnom iskustvu (molimo navedite instituciju/tvrtku i trajanje npr. Osnovna škola Zamet 2006.-2010.):
PRIJEDLOZI I OČEKIVANJA
Molimo upišite svoje prijedloge, sugestije, očekivanja od Udruge Alumni FFRI:
PRIVOLA ZA PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA
Ispunjavanjem ove pristupnice dajem privolu Udruzi ALUMNI FILOZOFSKOGA FAKULTETA U RIJECI za prikupljanje mojih osobnih podataka navedenih u ovoj pristupnici te njihovu obradu i korištenje u evidencijama Udruge. Također odobravam stavljanje mojih osobnih podataka na uvid nadležnim pravnim osobama te javnopravnim tijelima u izvršavanju njihovih dužnosti i ovlasti. Predmetnu privolu dajem dobrovoljno te njenim ispunjavanjem potvrđujem da sam upoznat/a s time da u bilo koje vrijeme mogu povući privolu bez ikakvih negativnih posljedica. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy