Inscripció Concurs Trofeu Premis Ciències Ambientals
Empleneu el següent formulari i feu arribar el briefing del vostre disseny a l’adreça de correu electrònic premisambientals@coamb.cat, per a participar en el concurs per al disseny i fabricació digital del trofeu de la propera edició dels Premis Ciències Ambientals.
Títol del disseny *
Your answer
Nom i cognoms de la persona que presenta la candidatura *
Your answer
DNI *
Your answer
Nom i cognoms dels coautors del disseny, si és el cas:
Your answer
Entitat / Empresa / Universitat / Centre *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon mòbil de contacte *
Your answer
Població *
Your answer
Com et vas assabentar de l'existència del concurs? *
Si has marcat "Altres", com?
Your answer
Comentaris
Your answer
Amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, els participants queden informats que les dades personals facilitades en el moment de participar en el concurs per al disseny del trofeu dels Premis Ciències Ambientals s'incorporaran a un fitxer de dades titularitat del COAMB, i seran tractades amb l'única finalitat de desenvolupar el concurs, i ho autoritzen. Per tant, els participants garanteixen que les dades facilitades són correctes.

Els participants queden igualment informats que les seves dades personals relatives al nom i a l'edat seran utilitzades en les publicacions relatives al desenvolupament del concurs i dels Premis Ciències Ambientals, i en la publicació i activitats de difusió dels mateixos, i ho autoritzen.

Tanmateix els participants poden exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició amb relació a les seves dades personals davant el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, per correu electrònic (coamb@coamb.cat) o per correu postal a Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 de Barcelona.

Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)
Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 Barcelona
Telèfon: 93 304 21 09
c/e: coamb@coamb.cat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy