Пријава за работилница за практично спроведување на постапките за јавни набавки согласно новиот закон
Бројот на пријавени е пополнет. Следете не ќе следат и други обуки.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy