VTS100 juhlatanssien harjoitukset, to 26.9. klo 18.30-20.30 Tanssiurheiluseura Rollingin tiloissa (Varastokatu 7, II-krs)
Käydään läpi 100-vuotisjuhlien tanssiosuus. Tarkoituksena on aloittaa näyttävästi ja tulla tanssilattialle yhdellä kertaa poloneesin tahdissa. Sen jälkeen jatketaan muutamalla perinteisellä ryhmässä tanssittavalla kehruuvalssilla ja sitten tämän arvokkaan ja jäykän alun jälkeen jatkaa kohti rennompaa ja letkeämpää tanssimeininkiä.

Näitä alun tansseja on helpointa ja kivointa opetella yhdessä salilla, mutta jos ei pääse osallistumaan, voi myös opetella itsenäisesti katsomalla esimerkiksi youtubesta videoita lukioiden vanhojentansseista tai promootiotansseista.

Arvokkaan alun jälkeen opetellaan perusasioita muista perustansseista, kuten valssi, fusku ja tango, joita pääsee soveltamaan VTS100 juhlissa, ja myös lavoilla ja ravintoloissa. Ota mukaan tanssiin soveltuvat sisäkengät, jotka eivät jätä jälkiä parkettilattiaan, ja tanssimiseen sopivat mukavat vaatteet. Kurssille järjestetään vielä jatko-osa syksyllä vähän ennen juhlia. Nyt kevään kursin pohjalta pääsee hiomaan taitoja kesällä tanssilavoille, tai Rollingin saleille.

Ilmoittauduthan viimeistään 23.9.
Osallistujan nimi *
Olen VTS:n jäsen *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy