Anmälan till Barnläger i Bethel 5-6 maj 2018
Lördag och söndag den 5-6 maj är det åter dags för Barnläger i Bethel, Östtjärna i Gagnef. Lägret börjar med incheckning på lördag kl 10.00 och avslutas på söndag med Lägergudstjänst kl 11.00, då föräldrar, syskon, släktingar och vänner är varmt välkomna.

Under lägret kommer barnen få delta i en mängd olika aktiviteter. Det blir gemensam sång, bibelundervisning, skapande, lek, utomhusaktiviteter och idrott i Djuråsskolan respektive Kyrkskolan. Under vissa pass kommer barnen vara indelade i grupper utifrån ålder. Det kommer också att bjudas på mat, fika och frukost.

Barn som går i åk 1 och uppåt får gärna övernatta i Bethel. OBS! Barn i åk 1 har en vuxen med sig, övriga vid behov. Medtag egen madrass, sovsäck och kudde. (Yngre barn kan tyvärr inte övernatta på grund av utrymmesskäl).

Om du vill delta i lägret är det bra att anmäla sig så snart som möjligt, dock senast 27 april. På grund av utrymmesskäl så finns en gräns vid omkring 60 barn. Tidigare år har dessa platser snabbt blivit fyllda.

Pris: 100 kr/barn (medföljande vuxen betalar det samma)

För frågor och eventuella funderingar: kontakta Marie Vinsander 073-9681717 eller Catharina Karlhager 070-7213730


Namn (för- och efternamn) *
Your answer
Födelseår (ange fyra siffror, t.ex. 2008) *
Your answer
Telefonnummer till vårdnadshavare *
Your answer
Övernattning *
Ev. allergi eller annan viktig information
Your answer
Några bilder från förra årets Barnläger
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms