Mátyás király és az okos lány meseösvény - jelentkezési lap
A meseösvény végigjárását 4-5 családból (10-12 gyermekből és kísérőikből) álló csoportoknak javasoljuk. Ha barátaiddal közösen jönnétek, kérjük, hogy már eleve egy időpontra jelentkezzetek és egymást összevárva egyszerre gyertek a regisztrációs asztalunkhoz! A többiekből mi alakítjuk ki a csoportokat.
Email address *
Tartalék e-mail cím *
Az fenti első e-mail címre fogsz kapni a regisztráció után egyből egy visszaigazolást. Ezt a tartalék e-mail címet a meseösvény előtti pénteken fogjuk használni az elsővel együtt, hogy a részletes információs levelet kiküldjük neked. Javasoljuk, hogy olvasd vissza és ellenőrizd le mindkét e-mail címed, hogy egész biztosan megkapd levelünket! Tipikus hibák elleni tanács: a gmail az com, a freemail meg hu. :-)
Your answer
Név vagy csapat-fantázianév *
Amennyiben fantázianevet írsz ide, kérlek, jegyezd meg jól, hogy be tudjunk azonosítani! Ezt a nevet mondd be majd a regisztrációs asztalnál!
Your answer
Melyik mesekezdési időpontra jöttök? (Előtte a jegyváltásra, regisztrációra, ruhatárra szánjatok időt, tehát a megjelölt időpont előtt 20-30 perccel hamarabb érdemes majd megérkezni.) *
Az 4 és 10 év közötti gyermekek száma *
Ennek a korosztálynak az ideális a meseösvény, mert náluk már kialakult a mesei kettős tudat és még érdeklődnek a mesék iránt. Itt egy jó cikk a témáról: http://csaladhalo.hu/interju/a-mese-pszichologiaja-mitol-retteg-a-gyermek/
Your answer
A felnőttek és a 10 évnél idősebb gyermekek száma összesen *
Kérlek, csak egy számot írj, semmi mást!
Your answer
Honnan hallottál a programunkról?
Ha több helyről is hallottál a meseösvényről, kérlek, válaszd azt, amelyik a legmeggyőzőbb volt!
Ha azt írtad, hogy "egyéb", akkor kérünk, itt írd meg, hol, vagy ha "programajánlón" találkoztál velünk, melyiken?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service