Påmelding Kids For Freedom
Kids For Freedom er en event med gøy og moro for hele familien, samtidig som barna får lære at også de kan bidra til å samfunnet vårt bedre! Eventen er en del av For Freedom Aksjonen som setter fokus på menneskehandel og hva vi kan gjøre for å stoppe det. Også barna kan lære om slaveri og få bidra til å stoppe det.

I tillegg til gøy aktiviteter som hoppeslott, ansiktsmaling og konserter, har Kids FF et løp på 10 minutter hvor barna løper så mange runder de klarer og sponsorer bidrar med et beløp per runde som går til For Freedom sitt arbeid.

Ved å fylle ut dette skjemaet melder du ditt barn (øvre aldersgrense 8 år) på Kids For Freedom-løpet. Når barnet registreres før løpet den 14.april, oppgir du som foresatt hvor mye barnet er sponset med per runde (+ eventuelle fastbeløp). Etter løpet registreres antall runder. Det er med andre ord viktig at du som foresatt teller barnets runder rundt løypen.

Sammen kan vi stoppe slaveriet :-)

Navn foresatt som følger barnet: *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
E-postadresse: *
Your answer
Navn på barnet (fornavn+etternavn) *
Your answer
Alder på barnet: (aldersgrense 8 år) *
Your answer
Eventuell viktig informasjon som vi bør huske på:
Your answer
Takk for påmeldingen!
Da er det bare å rekruttere besteforeldre, tanter og onkler, naboer og venner til å sponse barnet ditt på Kids For Freedom. Dersom du har noen spørsmål relatert til dette, kan du kontakte oss på post@forfreedom.no.

Du vil få en informasjonsmail når det nærmer seg 14.april og Kids For Freedom!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms