Caminada Barcelona Magic Line Sant Joan de Déu.
Per l’any 2019 us proposem el repte de participar a la popular caminada solidària de Barcelona, La Magic Line 2019 (BML 2019) http://www.magiclinesjd.org

Volem formar un equip capaç de complir, als temps establerts, el recorregut de 25 km que sortirà de Sant Boi (Sant Joan de Déu) fins a la Catedral de Barcelona. A part de gaudir d’un dia especial, el veritable objectiu de la caminada és la recaptació de fons per a diversos projectes portats a terme per la institució Sant Joan de Déu (més info a http://www.magiclinesjd.org/es/a_quien_ayudamos). És per aquest motiu que com a condició indispensable per a participar a l’equip, es demana una donació de com a mínim 10 eur per caminant. Com més elevat l’import de les nostres aportacions, més alta será la nostra contribució al repte solidari de la caminada.

A partir d’ara podeu inscriure-us al formulari següent fins al proper 4 de novembre 2018, però l’inscripció al nostre grup de la BML serà en ordre a l’arribada de les vostres aportacions (10eur com a mínim per caminant). Aquestes les podeu realitzar directament a la plana de la BML del grup CESBOI SOLIDARI 2019 (pagament amb tarjeta) a partir del 25 d’octubre de 2018. (http://www.magiclinesjd.org/es/equipos).

Si no voleu caminar, però voleu contribuir al repte solidari del nostre grup, podeu fer-ho també amb les vostres aportacions a la plana de la BML de CESBOI SOLIDARI 2019. Vinga, animeu-vos, és per un munt de bones causes!!

NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
SOCI *
Número de Soci (si ets soci)
Your answer
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service