Predavanje Elitno zdravje
Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) v torek, 2. junija 2020, ob 17.uri pripravlja spletno predavanje za študente, ki bi radi pridobili znanje o zdravem načinu življenja in s pomočjo nasvetov dosegli najvišjo stopnjo vitalnosti in dobrega počutja.

Predavateljica Lara Zadnikar bo v uvodu predstavila svojo izkušnjo pri premagovanju zdravstvenih težav, nato pa se bo osredotočila na predavanje o elitnem zdravju, kaj to sploh je in kako ga doseči, podala bo usmeritve za doseganje dobrega počutja, v zaključku pa bo odgovarjala na vprašanja udeležencev in svetovala o prehranskih dopolnilih.

Zaradi omejenega števila mest so predhodne prijave obvezne.

Podatke za dostop do spletnega predavanja boste na elektronsko pošto prejeli nekaj dni pred izvedbo predavanja.

Spletno predavanje bo potekalo na programu Zoom.
Email address *
Ime in priimek: *
Your answer
Telefonska številka:
Your answer
SOGLASJE ZA ZBIRANJE PODATKOV:
Potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični in soglašam, da sme Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z veljavno zakonodajo ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju. Upravljavec obdeluje tiste osebne podatke stranke, ki jih je stranka navedla pri izpolnjevanju tega obrazca z namenom, da bo osebne podatke uporabil za namen vodenja evidence o udeležencih na projektu, sodelovanju v prihodnje ter posredovanje obvestil o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo. Seznanjen sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) pravico, da zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave in da imam pravico do ugovora obdelave, pravico do prenosljivosti podatkov, da privolitev kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in pravico do pritožbe pri nadzornem organu. Podana privolitev velja do preklica. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Informacije o upravljalcu, pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov ter druge informacije v zvezi z uporabo in varovanjem osebnih podatkov dobim v prostorih ŠOUP-a na Čevljarski 27 v Kopru ali na info@soup.si.
Prebral sem soglasje za zbiranje podatkov in se z njim strinjam. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Študentska organizacija Univerze na Primorskem. Report Abuse