Годишни награди "Бъдеще за децата" 2024  
Познавате ли човек, който е направил нещо и/или помогнал за децата на Казанлък?
Търсим хора, които системно помагат и даряват в подкрепа на децата, защото вярват, че специално внимание към децата трябва да има във всяка една сфера на нашия живот, по всяко време.
Разкажете ни неговата история!
Сдружение “Бъдеще за децата” гр. Казанлък създаде годишна награда „Бъдеще за децата”, с цел да се стимулира дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”.
Чрез създаването на тази едноименна награда, местната организация, засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепили децата.
Сдружение „Бъдеще за децата” отваря номинации за категориите:
     - Обществена личност  - с цялостен принос за децата на Казанлък;
     - Бизнес с кауза - развитие на корпоративни социални програми и проекти за децата на Казанлък
     - Приятел на детето – доброволци, професионалисти /учители, специални педагози, психолози, лекари/, доброволци, малък и среден бизнес, институции, организации, обществени личности /култура, изкуство, музика/ – хора, направили нещо значимо за НАШИТЕ ДЕЦА;
Сдружение “Бъдеще за децата” ще отличи и три кампании/ инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие, …)  
Право на номинация:
Номинации могат да правят всички организации работещи с деца - училища и детски градини, клубове, читалища, детски центрове и др., общественици, граждани.
Моля, попълнете Формуляра с вашата номинация (и го изпратете на адрес special_child@abv.bgmladenova.veni.trifonova@gmail.bg), за Годишната награда „Бъдеще за децата”.
Срок за подаване на номинации – 23.04.2024г. – 22.05.2024г. Избор на наградените:
Комисия ще обсъди и гласува отделните номинации. Тя ще бъде в състав от пет души – председателя на организацията, член на Доброволческия клуб, представители на общото събрание на организацията. Всеки член на комисията ще има право да даде по една точка на кандидатура от трите категории. На финала – трите истории с най-много точки и техните герои ще получат наградата „Бъдеще за децата” за 2024г.
Награждаване:
Официалната церемония по награждаването, ще се проведе в началото на месец юни 2024.  
За допълнителни въпроси: 0888907507, Невена Трифонова, специалист "Комункации и администрация"
 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy