Directori d'Autònoms
Vols donar-te a conèixer a empreses i a particulars ?
Vols fer projectes amb altres Autònoms i empreses ?
Vols que les empreses et trobin més fàcilment ?

Si la resposta és SÍ, participa al DIRECTORI !!

Per iniciativa d’alguns/es Autònoms i de les Associacions Empresarials de Cardona i del Solsonès sorgeix la inquietud de conèixer-nos, compartir idees, crear nous projectes i fer-nos conèixer a les empreses i a la ciutadania.

Aquest formulari serveix per participar en el DIRECTORI D'AUTÒNOMS, per saber QUI SOM i QUÈ FEM.
Algunes d’aquestes dades, no totes, es publicaran en aquest Directori, que serà una eina que estarà disponible en diferents webs relacionades amb l’activitat econòmica.

(Invertiràs 12 minuts del teu temps)

Amb la col·laboració del Solsona Co i de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona

Suma-t'hi !!. Tenim ganes de conèixer-te !
Protecció de dades:
De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal; i de la Llei orgànica 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic; t’informem que les dades de caràcter personal que ens facilitis a través d’aquest formulari seran objecte de tractament i s’incorporaran a una base de dades que és responsabilitat de les entitats impulsores del Club de l’Autònom. Com a persona interessada pots accedir al fitxer i exercir, en qualsevol moment, els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a info@adlsolcar.cat
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service