Venteliste til at starte som spejder i 3. Vesterbro Vildgæssene.
Vi er så heldige, at der er rigtig mange børn, der gerne vil være spejdere, og vi har lange ventelister til de fleste årgange.

Der findes en mulighed at springe venteliste over. Vi vil gerne kunne tilbyde flere børn mulighed for at tage del i spejderlivet hos os. Det kræver imidlertid flere frivillige kræfter. Derfor tilbyder vi pladser til børn, hvis forældre kan give en hånd med som leder. Måske har du spejdererfaring? Måske har du mod på udeliv og bål? Eller måske er du bare fuld af leg og gode ideer? Har du lyst til at høre mere så kontakt os på blivspejder (at) 3vv. dk

Hvis du vil skrive dit barn op på ventelisten, kan du udfylde denne formular.

Vær opmærksom på, at vi har rigtig mange børn på ventelisten fra årgang 2010-2013, og det kan nemt tage 2 år at få plads hos os for børn fra de årgange. Kun for piger fra årgang 2013 er ventelisten kort.

Ventelisten til junior- og tropsgrenen (årgang 2009 og ældre) er kort.

Man kan tidligst starte som 3VV-spejder når man er fyldt 6 år (mikro) og er startet i skole. Børn, der ikke er fyldt 6 år endnu, må gerne skrive sig på ventelisten, så de kan starte hos os senere. Vi har allerede ventelister for årgange 2014-2016.

Når du vælger at opskrive dig på vores venteliste, giver du samtidig accept til at vi må opbevare dine data, så længe du ønsker at stå på ventelisten. Ønsker du ikke længere at stå på vores venteliste, kan du altid tage kontakt til os, hvorefter vi vil sørge for at slette de oplysninger vi har om dig.
Barnets fornavn og efternavn *
Your answer
Køn *
Required
Fødelsesdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Mor/fars eller anden pårørendes navn *
Your answer
Mor/fars eller anden pårørendes emailadresse *
Your answer
Mor/fars eller anden pårørendes telefonnummer *
Your answer
Klassetrin og skole *
Hvis dit barn går i børnehave, skriv gerne hvilket år I regner med at barnets starter i børnehaveklasse
Your answer
Har barnet en søskende, der på nuværende tidspunkt er medlem af gruppen? *
Required
Kommentarer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy