Ilmoittautuminen Music Against Drugs -musiikkikilpailuun (Pieksämäki)
Tervetuloa mukaan Music Against Drugs -musiikkikilpailuun. Kilpailuun ovat tervetulleita bändit, räppärit, DJ:t, trubaduurit, duot tai ihan minkälainen musiikkia esittävä kokoonpano tahansa.

Musiikkikilpailuun voi osallistua bändit, joiden jäsenten keskimääräinen ikä on alle 25 vuotta ja suurimman osan bändin jäsenistä kotikunnan on oltava Pieksämäki. Yksin esiintyvien artistien osalta yläikäraja on 25 vuotta ja vähintään puolen bändin jäsenistä kotikunnan tai koulunkäyntikunnan on oltava Pieksämäki.

Kilpailuun osallistutaan ilmoittautumislomakkeella (alla) ja video tai ääninäyte tulee ladata wetransfer.com-palveluun (www.wetransfer.com) aikavälillä 14.10.–10.11.2019. Videota tai ääninäytettä liittäessäsi Email to -kohtaan tulee laittaa sähköpostiosoitteeksi pilvi.hokkanen@musicagainstdrugs.info, Your email -kohtaan tulee laittaa oma sähköpostiosoite ja viestikenttään tulee kirjoittaa "oma nimesi -musiikkikilpailu".

Täyttämällä alla olevan lomakkeen olet mukana kilpailussa.

Kilpailu on kaksiosainen, joista ensimmäinen osa ratkeaa teosten keräämillä Facebook-tykkäyksillä ja jaoilla sekä Youtubessa videon tai ääninäytteen keräämien peukutusten yhteistuloksella. Nettiäänestyksen voittaja saa palkinnoksi 150 euron arvoisen lahjakortin musiikkiliike Thomanniin!

Kilpailun toisessa osiossa neljä eniten ääniä kerännyttä bändiä/artistia pääsee esiintymään Music Against Drugs -iltatapahtumaan 29.11.2019 Pieksämäen Veturitalleilla. Musiikkikilpailun voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä tapahtumassa. Voittaja saa taustalakanan omalla logolla sekä 150 euron arvoisen lahjakortin musiikkiliike Thomanniin. Kehotamme kilpailijoita kampanjoimaan myös itsensä puolesta ja pyytämään ystäviään äänestämään!


Ilmoittautumisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä Music Against Drugs ry:n toimesta.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Music Against Drugs ry. Report Abuse