Поръчай благотворителен календар "Родени герои - животът, който предстои" за 2020 година на Фондация "Нашите недоносени деца"
Скъпи приятели,
благотворителният календар "Родени герои - животът, който предстои" е събрал в себе си 12 вдъхновяващи фотографии на известната детска фотографка Калина Арсова “Калина Ме Снима”, които пресъздават щастливите и вълнуващи истории на дечица, родени твърде рано и твърде малки, които въпреки трудните си първи дни и месеци успяват да се преборят и днес са едни пораснали и усмихнати деца.

Ако искате да подкрепите малките герои и работата на Фондация “Нашите недоносени деца” можете да си поръчате календара през тази форма.
Име и фамилия на ПОЛУЧАТЕЛ *
Молим да оставите името и фамилията на човека, който се очаква да получи пратката.
Your answer
Телефон за връзка с ПОЛУЧАТЕЛ *
Молим да ни оставите валиден телефон, тъй като без него не бихме могли да изпратим пратката.
Your answer
Вашият e-mail *
Вашият e-mail адрес ни е необходим, в случай че има грешка в изписването на телефон или адрес, за да можем да се свържем с Вас и да уточним параметрите на заявката Ви.
Your answer
Количество *
Моля, отбележете количеството календари, които желаете да поръчате. Стойността на дарението за 1 брой календар е 15 лв. За дарители, поръчали над 20 броя - 13 лв/бр. При поръчка над 50 броя стойността е 10 лв/бр.
Your answer
Стойност на дарението *
По-горе са описани стандартните цени, които се заплащат с наложен платеж при получаване. Ако желаете да дарите по-голяма сума по-ваша преценка, молим да го отбележите във формата по-долу.
Град за доставка *
Your answer
Доставка до *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.