Festival Grafoskopa - sudjelovanje
Prijave za sudjelovanje u otvorenoj improvizacijskoj večeri u okviru "Festivala Grafoskopa" - otvorene svima koji se žele okušati u analognom VJ-ingu s grafoskopom.

"Festival Grafoskopa" odvija se 20. i 21. listopada 2017., u prostoru AKC Medika (Pierottijeva 11, Zagreb), kao nastavak uspješne suradnje udruga AKC (attack.hr) i Tripstih (facebook.com/kazaliste.tripstih).

Prijavljeni sudionici/sudionice prisustvuju kratkoj prezentaciji o radu grafoskopa, ponašanju vode i boje u vodi, stakla, brašna, i pijeska kao animacijskih elemenata nad objektnim staklom grafoskopa.
Nakon uvodnog upoznavanja, vježbi i pripreme za nastup i osmišljavanja vlastite projekcije - sudionici/sudionice se pred gledateljima i gledateljicama okušavaju u petominutnom živom nastupu.
Na raspolaganju za vježbe i nastup svim su-kreatorima/su-kreatoricama festivala stoje: stakla, tuševi u boji, voda, kistovi, flomasteri, razne tkanine, pijesak, brašno, papiri, elementi iz prirode, te podrška kolektiva Tripstih.
Nastupi se mogu izvoditi uz recitiranje omiljene poezije, omiljenu pjesmu, improvizacijsku kompoziciju prijatelja glazbenika/glazbenica, živi performans u obojenom svjetlu nastupa, ili što god bi obogatilo vaš nastup s grafoskopom.

Prijave za sudjelovanje su otvorene svim kreativcima i kreativkama, bez obzira na formalno i neformalno obrazovanje u području likovnosti i kazališta sjena.

Sretno! :)

Email address *
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Kratak opis motivacije: *
(Molimo, napomenite eventualno scensko iskustvo.)
Your answer
Dosadašnje iskustvo u kazalištu sjena, ili radu s grafoskopom: *
Analogni VJ nastup na večernjem festivalskom programu ću izvesti: *
Prostor za dodatne komentare:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Attack.hr. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms