Festival Grafoskopa - sudjelovanje
Prijave za sudjelovanje u otvorenoj improvizacijskoj večeri u okviru "Festivala Grafoskopa" - otvorene svima koji se žele okušati u analognom VJ-ingu s grafoskopom.

"Festival Grafoskopa" odvija se 20. i 21. listopada 2017., u prostoru AKC Medika (Pierottijeva 11, Zagreb), kao nastavak uspješne suradnje udruga AKC (attack.hr) i Tripstih (facebook.com/kazaliste.tripstih).

Prijavljeni sudionici/sudionice prisustvuju kratkoj prezentaciji o radu grafoskopa, ponašanju vode i boje u vodi, stakla, brašna, i pijeska kao animacijskih elemenata nad objektnim staklom grafoskopa.
Nakon uvodnog upoznavanja, vježbi i pripreme za nastup i osmišljavanja vlastite projekcije - sudionici/sudionice se pred gledateljima i gledateljicama okušavaju u petominutnom živom nastupu.
Na raspolaganju za vježbe i nastup svim su-kreatorima/su-kreatoricama festivala stoje: stakla, tuševi u boji, voda, kistovi, flomasteri, razne tkanine, pijesak, brašno, papiri, elementi iz prirode, te podrška kolektiva Tripstih.
Nastupi se mogu izvoditi uz recitiranje omiljene poezije, omiljenu pjesmu, improvizacijsku kompoziciju prijatelja glazbenika/glazbenica, živi performans u obojenom svjetlu nastupa, ili što god bi obogatilo vaš nastup s grafoskopom.

Prijave za sudjelovanje su otvorene svim kreativcima i kreativkama, bez obzira na formalno i neformalno obrazovanje u području likovnosti i kazališta sjena.

Sretno! :)

Email address *
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Kratak opis motivacije: *
(Molimo, napomenite eventualno scensko iskustvo.)
Your answer
Dosadašnje iskustvo u kazalištu sjena, ili radu s grafoskopom: *
Analogni VJ nastup na večernjem festivalskom programu ću izvesti: *
Prostor za dodatne komentare:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Attack.hr. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms