Reserva el taller "Introducció a la permacultura aplicada en horta ecològica" a la granja de Mas Casas Cruïlles
Durant el taller s'explicarà com conrear hortalisses i plantes sense utilitzar cap tipus de producte químic basant-nos en els pilars que sustenten l'agroecologia i la permacultura amb l'objectiu d'invertir la mínima mà d'obra i obtenir els màxims beneficis.

La permacultura és una ciència que busca aplicar els mecanismes que ocorren de forma natural en els ecosistemes salvatges i aplicar-los al nostre agroecosistema cultivat. Amb aquests principis aplicats a l'horta busquem crear ecosistemes sans, resistents i estables buscant tenir unes plantes sanes que no siguin vulnerables a plagues i malalties. No busquem substituir productes químics de síntesi per productes químics naturals menys contaminants. El nostre objectiu és crear plantes i ecosistemes resistents i sans que funcionin amb la mínima intervenció de la mà de l'home.

L'activitat estarà conduïda per Javier Grien, enginyer agrònom especialitzat en horta ecològica i permacultura amb 12 anys d'experiència en el maneig d'agroecosistemes ecològics

5€ per assistent
Activitat en castellà.
Durada: 1 hora
Places limitades.
No s'admeten animals de companyia a la finca, excepte els gossos pigall.
Activitat a l'aire lliure.
Nom i cognoms *
Mòbil de contacte *
Correu electrònic *
Nombre de persones assistents a l'activitat. *
Dia de l'activitat *
Required
Comentaris que ens vulgui fer arribar abans de la visita (especialment temes de mobilitat)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy