Kokoomusnuoret etsii jäseniä kansainvälisen vaikuttamisen jaostoon!
Kansainvälinen vaikuttaminen on keskeinen osa Kokoomusnuorten poliittista vaikuttamista. Järjestö toimii kansainvälisessä toiminnassa niiden arvojen ja tavoitteiden puolesta, joita se kotimaassakin ajaa.

Kokoomusnuorten pitkä linja kansainvälisessa toiminnassa on ollut liberaalin demokratian, sääntöpohjaisen vapaakaupan ja eurooppalaisen sekä kansainvälisen yhteistyön puolustaminen. Kattojärjestöissään Kokoomusnuoret on tunnettu ja vaikutusvaltainen toimija.

Kokoomusnuoret pyrkii vaikuttamaan aktiivisesti kattojärjestöjensä poliittiseen linjaan, vahvistamaan jäsentensä osaamista ja edellytyksiä toimia kansainvälisissä, erityisesti eurooppalaisissa, yhteyksissä ja tarjoamaan mahdollisimman laajalle joukolle aktiivitoimijoitaan kansainvälisen kokemuksen.

Kokoomusnuoret toteuttaa kansainvälistä toimintaansa kattojärjestöjensä kautta sekä järjestämällä omia teemaan istuvia tilaisuuksia, tapahtumia ja opintomatkoja.

Kansainvälisen vaikuttamisen jaosto

Kokoomusnuorten kansainvälistä vaikuttamisesta vastaa kansainvälisen vaikuttamisen jaosto (kv-jaosto), johon valitaan noin 10 jäsentä. Liittohallitus nimeää jaostolle puheenjohtajan ja mahdolliset varapuheenjohtajat sekä kansainvälisen vaikuttamisen sihteerin (International Secretary).

Valinnoissa katsotaan eduksi erityisesti kansainvälinen kokemus ja aiemmat näytöt Kokoomusnuorten kansainvälisestä toiminnasta. Mukaan kannattaa kuitenkin rohkeasti hakea, jos kansainvälinen vaikuttaminen kiinnostaa!

Jaoston puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja jäsenet valitaan liittohallituksen järjestäytymiskokouksessa 10.-12.1.2020. Hakemukset tulee toimittaa oheisen lomakkeen kautta viimeistään tiistaina 7.1.2020.

Huom! Poliittisten verkostojen johtotehtävät ja kansainvälisen vaikuttamisen jaoston jäsenyys eivät sulje toisiaan pois, joten voit hakea halutessasi molempiin tehtäviin! Poliittisten verkostojen johtotehtäviin voit tutustua ja hakea täältä: www.kokoomusnuoret.fi/tiedotteet/2019/12/hae-kokoomusnuorten-poliittisten-verkostojen-johtoon
Email address *
Nimesi? *
Your answer
Puhelinnumerosi? *
Your answer
Piirijärjestösi? *
Miksi juuri sinut pitäisi valita kansainvälisen vaikuttamisen jaostoon? *
Your answer
Miksi haluat mukaan kansainvälisen vaikuttamisen jaostoon? Millaisia odotuksia sinulla on jaoston jäsenyydestä? *
Your answer
Onko sinulla aiempaa kokemusta Kokoomusnuorten kansainvälisestä toiminnasta? *
Your answer
Onko sinulla aiempaa kokemusta muusta kansainvälisestä vaikuttamisesta tai järjestötoiminnasta? *
Your answer
Oletko kiinnostunut jaoston johto- tai muista vastuutehtävistä? *
Your answer
Vapaasana (vapaaehtoinen)
Onko sinulla ideoita jaoston toiminnan organisoimiseksi? Millaista kansainvälistä toimintaa kaipaisit Kokoomusnuorilta? Saako Kokoomusnuorten kansainvälisestä toiminnasta riittävästi tietoa? Muuta palautetta tai toiveita?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kokoomusnuoret. Report Abuse