Kjøp av klippekort
Her kan du kjøpe klippekort til egentrening dersom du har gjennomført og bestått flykort-kurset. Klippekortet er et fysisk kort som du vil få utdelt av en instruktør. Du fyller selv ut datoene for hver egentrening på klippekortet, og leverer dette tilbake til en instruktør når det er brukt opp. Klippene er personlige og kan ikke deles med andre deltakere. Klippekort er gyldige i ett år fra kjøpsdato.

Tidspunkt for egentrening og booking av sal til dette må avtales direkte med Fysak (se Fysak sine nettsider). Det er ønskelig at elever som benytter seg av egentrening inviterer de andre kursdeltakerne, i elev-gruppen på Facebook, med seg. På denne måten får flere mulighet til å benytte seg av egentreningstilbudet og vi unngår å oppta salen i Fysak for ofte.

Regler for egentrening:
1) Det er ALDRI lov å trene alene.
2) Motus sitt utstyr skal ikke benyttes av utenforstående personer (eg. venner, familie, kjærester) som ikke har Flykortet samt klippekort.
3) Det skal gis beskjed til Motus, gjerne i elev-gruppen, hver gang vårt utstyr blir benyttet til egentrening.

Tilbudet om egentrening er tillitsbasert og vi er avhengige av at reglene blir fulgt. Dersom det oppdages at noen av reglene blir brutt vil tilbudet kunne bli fjernet for alle elever umiddelbart.

Covid-19:
Vi ber om at alle til en hver tid følger råd og anbefalinger om smittevern fra FHI. Ikke møt opp til trening dersom du har forkjølelsessymptomer.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy