Inschrijving JOL Oudieplas 2024
Met dit formulier kunt u uw kind inschrijven voor JOL Oudieplas 2024. Voor elk kind moet het formulier opnieuw ingevuld worden. De kosten zijn 50 cent per dag en 2 euro voor de speciale dag. Voor 2024 is dat in totaal 6 euro. Dit kunt u vooraf overmaken, pinnen op het veld of contant betalen. We accepteren ook saldo van de AlkmaarPas.

Klik voor ons privacy statement (AVG) hieronder:
http://joloudieplas.nl/wp-content/uploads/2018/05/Privacy-statement-JOL-Oudieplas-2018.pdf

Vul hieronder als eerste uw eigen e-mailadres in. We sturen een kopie van de ingevulde antwoorden naar dit e-mailadres. We gebruiken het ook om u informatie over de JOL te sturen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Uitleg privacybeleid
Vanwege Europese privacy-wetgeving (AVG) vertellen wij u hoe we gegevens gebruiken en opslaan. Simpel gezegd slaan we alle gegevens die u invult op. Alleen het leidingteam en de projectleiding kunnen de gegevens bekijken.

We bewaren de gegevens tot een maand na de JOL-weken. We verwijderen de gegevens eerder als u daar om vraagt. U kunt ons hele privacy-beleid (privacy statement) bekijken met de link bovenaan dit formulier.
Gaat u akkoord met ons privacybeleid? *
Required
Uitleg beeldmateriaal
Tijdens de JOL maken wij beeldmateriaal (foto en video) voor de promotie van JOL Oudieplas. We kunnen niet garanderen dat kinderen niet op beeldmateriaal verschijnen. Denk hierbij aan een overzichtsfoto van het veld. Daarom vereisen wij toestemming om beeldmateriaal te maken en te gebruiken voor de promotie van JOL Oudieplas.

Het is altijd mogelijk om achteraf bezwaar te maken tegen beeldmateriaal. Dan zal dat beeldmateriaal zo snel mogelijk verwijderd worden. Lees ook het privacy statement.
Geeft u toestemming om beeldmateriaal van uw kind te maken voor de promotie van JOL Oudieplas? *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of JOL Oudieplas. Report Abuse