Inscripció a la 2a sessió del compromís per la sostenibilitat Biosphere i adhesió al Geoparc
Dilluns, 21 de maig de 9.30h a 13.30h
Aula de formació - Hotel 1948 (sala de reunions)
Direcció Ctra. de Santpedor, 54-58, 08243 Manresa (veure mapa: https://goo.gl/maps/KoFztPToscC2)

FORMADORA:
Blanca Foix
Consultora i auditora ambiental. Assessora legal-ambiental.

OBJECTIU:
Aquesta segona sessió va adreçada exclusivament a les noves empreses i equipaments inscrits en el curs 2018. Durant la jornada es farà una formació sobre sostenibilitat seguint de fil conductor el manual de requeriments que s'han de complir al finalitzar el procés d'aquest primer any. Aquesta formació és obligatòria per seguir endavant en el programa. El Compromís per la sostenibilitat Biosphere també és la manera per esdevenir col·laborador del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

CONTINGUTS:
La presentació i altres documents estaran disponibles pels inscrits al finalitzar la jornada.
Nom i cognoms: *
Empresa o equipament (nom comercial): *
Municipi: *
Telèfon: *
Correu electrònic *
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy