Sök Holgerspexet 2019 - övriga grupper
Kul att du vill bli spexare!

Det här formuläret gäller ansökan till alla Holgerspexets grupper förutom scengrupper (dans, kör och skådis). Vill du söka någon av dessa grupper sker det i ett eget formulär på holgerspexet.se.

Kika igenom gruppbeskrivningarna nedan (det finns nästan alltid något för alla!). Fyll sedan i formuläret med lite kontaktuppgifter, vilka grupper du är intresserad av och annat smått och gott så kommer aktuell gruppchef höra av sig angående din ansökan.

Vi tillämpar löpande antagning under våren tills dess att grupperna har blivit fulla, så ju tidigare du skickar in din ansökan desto snabbare har du möjlighet att bli en spexare.

Kontaktuppgifter till årets produktionsgrupp
Om du har några frågor angående en viss grupp är du varmt välkommen att kontakta respektive gruppchef. Uppgifterna finns på vår hemsida holgerspexet.se (under renovering men grundläggande information finns).
Gruppbeskrivningar (ansökan längre ned)
Dekoren (Kontaktperson: Scenografichef)
Har du massor av fantasi och kreativitet men ingenstans att få utlopp för den? Byggde du trädkojor som liten, och saknar du nu att skapa? Sök då dekorgruppen. Dekorgruppen är de som får en kal Forumscen att leva och bli centrum för en spännande historia. Manusgruppens idéer är ofta tokiga och man kan få experimentera fram smarta lösningar. Så kallade dekorskämt är mycket uppskattade och står för många roliga inslag i spexet.


Gyckel (Kontaktperson: Gyckelmanager)
Holgerspexets egen gyckelgrupp Nils-Holgerz är aktiva hela året. Vi åker runt på sittningar och andra happenings för att gyckla och sprida Holgerspexets budskap. Det gör vi framförallt för att det är kul men även för att locka nya medlemmar till spexet. En av de största händelserna på året är Schlaget, en riktigt rolig gyckeltävling anordnad av MatNatsektionens festeri som vi brukar vara med i.


Koreografer (Kontaktperson: Danssamordnare)
Holgerspexets musiknummer är varierande med allt från fartfyllda scenshower till lugna och känslosamma ballader - om du vill vara med och koreografera dem är det här gruppen för dig! Du behöver inte söka dansgruppen för att söka koreografgruppen, men om du är sugen på att både dansa och koreografera går det självfallet bra att söka till bägge grupperna.


Kostymgruppen (Kontaktperson: Kostymchef)
Syr ursnygga scenkläder och fixar spexarnas hår och smink! Som medlem i kostymgruppen jobbar du med ett eller flera av ovanstående områden. Det är vi som får skådis och dansen att klä av sig :)


Låtarrangörer (Kontaktperson: Musiksamordnare)
Vi gör arrangemangen till låtarna, så att bandet har något att spela och kören något att sjunga.


Mediagruppen (Kontaktperson: Mediachef)
Mediagruppen arbetar med film och foto. Är du intresserad av foto-och/eller filmredigering är detta gruppen för dig. Vi ser till att spexet blir bevarat till eftervärlden med hjälp av bilder och filmer, vi samarbetar även med PR-gruppen vid marknadsföring av spexet. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Sitter du däremot med foto/filmkunskaper är du mer än välkommen att lära oss andra ett och annat.


PR & Info (Kontaktperson: Ordföranden)
Är du intresserad av marknadsföring finns det inget bättre att propagera för än ett spex! Spexet är roligt, mångsidigt, smått lärorikt och skapat av idel studenter. Det är även så att spex är relativt okänt för många, vilket ger stora möjligheter till succé. Spexet är kort och gott en marknadsförares önskedröm. Med lakan, affischer, banderoller, minispex och precis vad som helst du kan tänka dig gör vi reklam för våra föreställningar och vår förening. Som medlem i PR-gruppen får du även hålla i kontaken med våra sponsorer, hålla i kiosken under föreställningarna och du hamnar mitt i spexet även om du inte känner för att stå på scenen och sjunga.


Qlubmästeriet (Kontaktperson: Qlubmästare)
Qlubmästeriet är den grupp som skapar den fantastiska sammanhållning som gör Holgerspexet till en av de absolut bästa föreningarna man kan vara med i. Alla gillar QM och QM är synonymt med gemenskap. QM fixar mat till alla under rephelgerna och har huvudansvaret för sittningarna på kickofferna.


Teknikgruppen (Kontaktperson: Producenterna)
Vi hänger lampor och högtalare, vi mickar band och programerar ljus, vi får fram ett bra utljud och löser specialeffekter.
Kort och gott gör vi så publiken kan se och höra allt allt på scen. Vi löser även ljud och specialeffekterna


Textförfattare (Kontaktperson: Musiksamordnare)
Utifrån manus och karaktärsbeskrivningar använder vi fantasi och en stor portion humor för att skriva texter till spexets låtar. Vårt mål är att ingen ska komma ihåg originaltexten när man väl har sett spexet!


Webbgruppen (Kontaktperson: Webmaster)
Som medlem i webbgruppen har du fullständig överblick och inblick i allt vad gäller hemsida och spexets IT-system och du är med och utvecklar dessa för att vara så användbara som möjligt för spexet. Du kommer långt med grundläggande programmeringskunskaper, ett gediget intresse för webbutveckling och en vilja att lära dig nya saker! Just i år planerar vi att göra en del stora förändringar i våra system så vi kan utlova en spännande resa om du vill vara med!

Dina kontaktuppgifter
Vad heter du? (För- och efternamn) *
Your answer
E-post adress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Berätta gärna lite om dig själv. Exempelvis om/vad du spelar för instrument eller något annat som kan vara bra för oss att veta. *
Your answer
Varför vill du vara med i Holgerspexet? *
Your answer
Sök spexet!
Kryssa för de grupper du vill vara med i.
*
Required
Om du har sökt flera grupper, skriv då gärna om du har någon grupp du helst vill vara med i.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service