Ansökan till Projektgruppen för D-Dagen 2019
Är du en glad person med många idéer?
Vill du engagera dig inom sektionen genom att anordna en av KTHs största arbetsmarknadsdagar?
Då borde du söka till D-Dagens projektgrupp !

Deadline för ansökan är den 18:e januari kl 23:59 och senast den 1:a februari kommer du veta om du kommit med.

-----------------------------------------------------------------------

Projektgruppen är tänkt att vara en sammansvetsad grupp på ca 18 personer med olika ansvarsområden. Målet är att alla ansvarsposter ska kunna jobba autonomt samtidigt som alla hålls synkroniserade mot de andra i projektgruppen.

Intervjun kommer vara ca 20 minuter. Under intervjun får vi chansen att lära känna varandra lite bättre och du kan ställa alla frågor som du har om rollen eller D-Dagen!

Formuläret är uppbyggt i olika ansvarsområden för D-Dagen 2019. Varje avsnitt har en kort beskrivning av området och sedan vilka ansvarsposter som finns för området. Rollerna är inte helt satta utan du kommer själv kunna vara med och utforma hur projektgruppen 2019 kommer att fungera!

Email address *
Namn *
Vi vill veta vad du heter
Your answer
Telefonnummer *
För att kontakta dig angående intervjun om
Your answer
Mässgruppen
Mässgruppen består av de ansvarsroller som är mest direkt relaterade till själva D-Dagen mässan. De jobbar mycket med att förbereda inför själva mässan men kommer också vara de som kommer ansvara och styra på mässdagen!


LOUNGEANSVARIG
Den som kommer ansvara för loungen under mässan där alla företag får sitt kaffe, fika, mat under dagen. Loungeansvarig ser även till att alla som är med och gör D-Dagen möjligt är mätta och belåtna under dagarna kring D-Dagen.

LOKALANSVARIG
Den som kommer ansvara för att se till att ordna med att alla lokaler blir bokade som de ska, planera för att optimera företagsplaceringar och möblera mässan.

LOGISTIKANSVARIG
Personen som kommer fixa så att allt finns där det behövs, när det behövs. Fixar med att hjälpa alla företag och D-Dagen med alla leveranser och planerar hanteringen av leveranserna. Logistikansvarig är rollen som ser till att allt fungerar i bakgrunden.

PERSONALANSVARIG
Det här är den personen som kommer styra över en armé bestående av team leaders och deras företagsvärdar för att se till att alla företag har någon som hjälper dem så att de får ut så mycket av D-Dagen som möjligt!

Vilka roller är du intresserad av?
Säljgruppen
Säljgruppen består av de som kanske har mest företagskontakt av alla i projektgruppen. Arbetet i säljgruppen går ut på att se till att all information om D-Dagen når alla företag och hjälpa företag som är osäkra på om de vill delta med att förstå vad de får ut av vara med på D-Dagen 2019.


SÄLJANSVARIG
Leder säljgruppens arbete och ansvarar för att strategiskt kontakta företag och övertala dem att delta på D-Dagen tillsammans med alla i säljgruppen. Det är också de som främst ansvarar för att sammanställa information från projektgruppen.

SÄLJARE
De personer som ansvarar för att kontakta och förklara för företag varför de ska vara med på D-Dagen. Jobbar mycket med att hålla kontakten med de representanter som finns på de olika företagen.

Vilka roller är du intresserad av?
PR-gruppen
PR gruppen ansvarar för all marknadsföring för D-Dagen, internt, extern och på själva mässan. PR gruppen jobbar med saker som att designa material, införskaffa tryckmaterial, publicera saker om D-Dagen i diverse sociala medier och mycket mer.


PR ANSVARIG
Leder och organiserar arbetet i PR gruppen och hjälper till så att alla har det som de behöver. Ansvarar också för att koordinera samarbete med de andra grupperna och sammanställa det marknadsföringsmaterial som inkommer från företagen.

WEBBANSVARIG
Ansvarar för att uppdatera och utveckla D-Dagens hemsida. Kommer arbeta med att utveckla nya features åt D-Dagen för att skapa mervärde för studenter; som att digitalisera kartan för D-Dagen.

ART DIRECTOR
Den här rollen arbetar mycket med att designa material för marknadsföring av D-Dagen och skapa katalogen samt kartan för mässan. Jobbar också med att vidareutveckla D-Dagens grafiska profil och att skapa material för att användas kommande år.

INKÖPSANSVARIG
Är ansvarig för att införskaffa tryckt marknadsföringsmaterial som tröjor, posters, fysisk karta och banderoller. Arbetar också med att designa en del av materialet samt att komma på mer och nytt material som kan användas inför D-Dagen.

MARKNADSFÖRINGSANSVARIG
Ansvarar för att marknadsföra D-Dagen i sociala medier och komma på det marknadsföringsmaterial som publiceras åt D-Dagen. Har huvudansvaret när det kommer till att ta fram information till hemsidan.

Vilka roller är du intresserad av?
Mingel- & Festgruppen
Mingel- & Festgruppen ansvarar för att planera och anordna mingel, tackfesten för all personal och eventuella fler koncept på ett så bra sätt som möjligt. De jobbar också en del med att anordna tembuildingaktiviteter med resten av D-Dagen. De ska också arbeta med att undersöka hur man kan utforma D-Dagensittningen så att den blir mer gynnsam för studenter & företag.


MINGELANSVARIG
Är ytterst ansvarig för att planera och genomföra mingel eller kvällsaktivitet i samband med D-Dagen. Kommer arbeta tillsammans med Festansvarig med att hitta en bra lösning för hur D-Dagensittningen kan genomföras.

FESTANSVARIG
Är ytterst ansvarig för att organisera tacksittningen för de som jobbat på D-Dagen. Jobbar med Mingelansvarig för att planera gasquen och kommer vara ansvarig för projektgruppen när de jobbar på den. Festansvarig kommer också arbeta med att organisera teambuildingaktiviteter för resten av projektgruppen med projektledarna.

Vilka roller är du intresserad av?
Eventgruppen
Eventgruppen kommer att arbeta med att konstruera event som man kan ha runt D-Dagen för att ge mervärde till alla studenter på Datateknik.


EVENTANSVARIG
Den här rollen kommer, tillsammans med NLG, arbeta med att konstruera och utföra event kring D-Dagen. Det här omfattar men är inte begränsat till, galna idéer, intressanta keynote speeches, sjuka tävlingar och en hel vecka med grymma event!

Vilka roller är du intresserad av?
Ekonomigruppen
Det här är gruppen som arbetar med D-Dagens ekonomiska arbete


EKONOMIANSVARIG
Den person som ansvarar för att D-Dagen inte bryter mot några skattelagar! Sysslar också med att kontinuerligt bokföra D-Dagens arbete, utforma budgeten och skicka ut fakturorna till alla företag som deltagit.

Vilka roller är du intresserad av?
Förberendande intervjufrågor
Några frågor för att vi ska få mer underlag inför intervjun för att förbättra intervjun.

Frågorna är inte obligatoriska men vi uppskattar om du svarar på dem.

Har du några idéer om vad du vill göra som del av projektgruppen?
Your answer
Varför söker du till projektgruppen?
Your answer
Varför ska vi välja dig som del av projektgruppen?
Your answer
Övriga frågor
Är du osäker på vilken roll som passar dig, men vill komma på intervju ändå?
Har du kanske en idé på någon roll som inte finns med?
Har du någon fråga eller fundering inför intervjun?
Tex "Vilka kakor som serveras?"
Your answer
Övrig info
Har du någon annan info som du vill dela med dig av?
Your answer
GDPR disclaimer *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service