Deltagelse i interview
Vi er i gang med en innovationsproces hos Antenneforeningen Aarhus, hvor vi får en masse unge talenter til at kortlægge husstandenes interesse i en antenneforening, og hvilke services og produkter foreningen skal tilbyde i fremtiden. Undersøgelsen vil afdække hvilke udfordringer man møder i dagligdagen, som en Antenneforening vil kunne være behjælpelige med, herunder hvilke behov husstande har ift. tv, internet og mobiltelefoni.

Vi er særligt interesserede i mange forskellige perspektiver på dette, så vi vil derfor høre om du var interesseret i at deltage i et interview omkring underholdning i hjemmet. Vi estimerer at interviewet kommer til at tage 1 - 1,5 time og vi kvitterer din deltagelse med en gavekort på værdi af 300 kr.

Hvis du har lyst til at deltage bedes du venligst udfylde nedenstående. Så kontakter vi dig efterfølgende omkring interviewet.

På forhånd mange tak!

Email address *
Navn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Telefon *
Your answer
Alder *
Har du hjemmeboende børn *
Hvilken udbyder af tv benytter I i dag? *
Hvilken udbyder af bredbånd benytter I i dag *
Hvilken udbyder af mobiltelefoni benytter I i dag? *
I hvilke tidsrum vil det passe dig bedst at blive interviewet (sæt gerne kryds ved alle mulige tidsrum) eller angiv et andet tidsrum der passer dig bedre *
Required
Tryk send for at registrere din besvarelse
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Gunes & Co. Report Abuse - Terms of Service