Lørenskog Tamilske Sportsklubb innmeldingsskjema for nye familiemedlemskap og for oppdatering av eksisterende familiemedlemskap
Medlemskap
Organisasjonen er åpen for medlemskap for personer som bor i Lørenskog. Personer som er bosatt i øvrige kommuner kan bli medlem av organisasjonen dersom de aktivt deltar i en eller flere av organisasjonens aktiviteter. Opptak til medlemskap av personer fra øvrige kommuner blir vurdert i henhold til gjeldende retningslinje. Det finnes to kategorier av medlemskap. De som bosatt i Lørenskog kommune vil bli sett på som hovedmedlem av LTSK. De som bor utenfor Lørenskog kommune blir sett som hovedmedlem hvis de aktivt deltar i et eller flere av LTSK idrettslag. De som bor utenfor Lørenskog kommune som ikke aktivt deltar, blir ansett som støttemedlem av LTSK.

Familiemedlemskap
De som ønsker å bli medlem i LTSK, må bli medlem med alle familiemedlemmer (ektefelle og barn under 18). De som ønsker å trekke seg som medlem i LTSK, må trekke seg sammen med alle familiemedlemmer. Fra og med når barna fyller 18 år, må vedrørende søke om enkeltmedlemskap.

Enkeltmedlemskap
De som er over 18 år som ikke har stiftet familie kan bli medlem i LTSK som enkeltmedlem. Dersom vedkommende stifter familie, er det et krav om å gå over til familiemedlemskap. For enkeltmedlemskap bruk skjemaet https://goo.gl/forms/mWP9RiQTdNUwoCIF2.

LTSK vedtek: http://ltsk.no/images/nyheter/2019/LTSK_vedtekt_27.01.2019.pdf
LTSK retningslinjer: https://ltsk.no/wp/wp-content/uploads/2022/05/LTSK_retningslinjer_19.02.2022.pdf


Sign in to Google to save your progress. Learn more
LTSK familienummer (for eksisterende medlemmer):
*
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy