Formulari d'adhesió a #ApujoPersiana a l'Alt Camp
Benvingut/da,

En aquest formulari es recullen les dades i els textos que es copiaran posteriorment al web d'emprenedor/es joves de l'Alt Camp. Així, doncs, cal que siguis curós/a amb el contingut i que l'escriguis de la manera que desitges es publiqui.

Molt important: després d'omplir aquest qüestionari, cal enviar per correu electrònic a joventut@altcamp.cat el següent:
- Logotip de l'empresa (si en té)
- Fotografia/es sobre la vostra activitat
- Vídeo promocional o de presentació (si en té)

Es recomanable que comparteixis amb nosaltres imatges, logotips i vídeos sobre la teva empresa, ja que les persones podran identificar més fàcilment el teu negoci. També és beneficiós que copiïs els enllaços de les xarxes socials i llocs web per tal que la població pugui conèixer millor el teu projecte empresarial i contactar amb tu.

Gràcies.
A) DADES PERSONALS
Aquestes dades no seran publicades al web.
1. Cognoms i nom: *
2. Data de naixement: *
MM
/
DD
/
YYYY
3. Localitat: *
4. Telèfon de contacte: *
5. Correu electrònic de contacte: *
B) DADES DE L'EMPRESA
Aquestes dades seran utilitzades per publicar-les al web www.apujopersiana.cat
1. Nom de l'empresa/marca: *
2. Telèfon de contacte de l'empresa: *
3. Adreça de l'empresa (carrer, número, localitat):
4. Correu electrònic de l'empresa: *
5. Quin és el sector de la teva empresa? *
6. Descripció de l'activitat de la teva empresa: *
7. Eslògan de la teva empresa (si en té):
8. Enganxa el link del lloc web de la teva empresa:
9. Enganxa el link de la pàgina de Facebook de la teva empresa:
10. Enganxa el link del compte de Twitter de la teva empresa:
11. Enganxa el link del compte d'Instagram de la teva empresa:
12. Envio a joventut@altcamp.cat els següents arxius:
PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:
En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals facilitades seran incorporades en un fitxer anomenat "Emprenedors/es Joves de l'Alt Camp", el qual és responsabilitat del Consell Comarcal de l'Alt Camp amb seu social a c/Mossèn Martí, 3 43800 Valls.

La finalitat d'aquest tractament és la de fer difusió del seu projecte d'emprenedoria juvenil i d'informació relacionada amb l'emprenedoria. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar. Les dades no es poden utilitzar per a finalitats diferents a aquelles per les quals han estat recollides.

En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es facin a c/ Mossèn Martí, 3 de 43800 Valls / joventut@altcamp.cat. Així mateix també podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de dades o ficar-se en contacte amb el Delegat de protecció de dades per tal de resoldre els seus dubtes consell@altcamp.cat.
Dono consentiment al Consell Comarcal de l'Alt Camp a incorporar les meves dades en el fitxer "Emprenedors/es joves de l'Alt Camp". *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy