Bereken zelf de prijs van een AUDIT uitgevoerd door het team van ISO4YOU
Kwaliteitsborging kan eenvoudiger. Kwaliteitsborging hoeft u niet (meer) zelf te doen.
Een audit helpt daarbij.

Met dit eenvoudige formulier kunt u zelf binnen 30 seconden berekenen wat een audit (bijvoorbeeld bij een leverancier) ongeveer kost.

De audit wordt uitgevoerd door het team van ISO4YOU. Wij hebben aantoonbare kennis van en ervaring met alle contractvormen, normen en domeinen (GWW, ICT, Zorg, Industrie, Installaties, DVM, ITS).
 
(Prestatie)contracten onder UAV-GC, RAW, DBFM(O), ICT-contracten (ITIL), dienstverleningscontracten, concessies, huurcontracten en contracten voor levering van goederen.

Ons team van experts in kwaliteitsborging biedt ‘losse’ procesaudits aan voor een vaste prijs. Met dit formulier kunt u zelf een prijsindicatie berekenen voor een audit.
Neem voor audits buiten Nederland contact met ons op.

Wat krijgt u daarvoor?

Wij doen een intake inclusief het inlezen van documenten van opdrachtgever en opdrachtnemer, het risicolog, procesanalyse en de planning zodat doel, basis en scope van de audit duidelijk zijn.

De audit wordt uitgevoerd door twee leden van het team: een lead-auditor en een auditor. Een audit duurt maximaal drie uur (inclusief terugkoppeling van de resultaten aan de auditees), en wordt gehouden op het werk of bij de auditees (meestal de leverancier/opdrachtnemer).

De terugkoppeling bestaat uit het verslag met bevindingen en het advies m.b.t. de risico's en processen. Alle informatie komt digitaal in 1 (met u gedeeld) document terecht.

Wij geven u altijd direct na de audit een telefonische terugkoppeling van de resultaten.
Binnen enkele dagen na de audit ontvangt u per mail de definitieve terugkoppeling: compleet, correct en consistent.

De indicatieve prijs is afhankelijk van de waarde, urgentie, omvang en complexiteit van de audit.
Vul het formulier zo zorgvuldig mogelijk in.

Na het versturen ziet u een link naar het resultaat. Als u daarop klikt ziet u de voor u berekende prijsindicatie van de audit.

Let op: Wij kunnen niet zien wie de gegevens heeft ingevoerd.
U kunt met dit formulier geen informatie over ISO4YOU aanvragen.  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Aard van de opdracht *
Waarde van de audit *
Wat is de totale waarde (€) van de risico's die met deze audit verband houden? Dus NIET de totale waarde van de opdracht, alleen de waarde van de schade door het optreden van risico's! Maak eventueel een inschatting.
De urgentie van de audit *
Hoe snel moet de audit uitgevoerd worden?
De omvang van de audit *
Hoeveel specifieke processen zitten in de scope van de audit? Richtinggevend zijn de oorzaken van de risico's. Denk aan: ontwerpproces, testproces, uitvoeringsproces, kwaliteitsborgingsproces, communicatieproces, inkoop/onderaannemers, etc. NB: risicomanagement en het planningsproces zitten altijd in de scope van de audit
De complexiteit van de audit *
Schat zelf de complexiteit van de processen (en dus van de audit) in.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy