Medlemsanmälan SÖS
Här fyller du i dina uppgifter, när din medlemsavgift är betald kommer du inom kort få ett välkomstbrev som bekräftar att du har blivit medlem. VÄLKOMMEN
Nyregistrering eller uppdatering *
Required
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Adress (Ex. Blomvägen 10) *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
Mail (Skriv mycket noga) *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Om du gått grundkurs barmark, vilket år
Your answer
Jag godkänner att SÖS hanterar mina personuppgifter för framtida medlemsutskick. *
Medlemskap
Medlemskap
Enklast att bli medlem i Överlevnadssällskapet är att betala medlemsavgiften 250 kr per till föreningens postgirokonto 282901-8 . Skriv då ny medlem samt namn och adress på talongen. Tillsammans med detta formulär har vi registrerat alla dina uppgifter som vi behöver.

Överlevnadssällskapet är öppet för alla så länge man betalar medlemsavgiften, och så länge man inte motarbetar föreningens verksamhet eller ändamål, skadar föreningens intressen eller bryter mot föreningens säkerhetsföreskrifter för överlevnadsutbildningar.

Som medlem får du:

Tillgång till föreningens kursutbud. För att gå strapatser krävs att du först går Grundkurs Barmark eller har motsvarande kunskaper.
Tidningen Överleva, som utkommer med två nummer per år.
Möjlighet att påverka genom att delta i verksamheten.
Möjlighet att kunna bli instruktör.
Träffa likasinnade med samma intressen.Att vi har Grundkurs Barmark motsvarande som förkunskapskrav på strapatser är först och främst av säkerhetsskäl. När marginalerna krymper är det viktigt att instruktörerna kan lita på att alla kursdeltagare har en känd lägsta kunskapsnivå. Tidigare har det till och med varit krav på att ha gått Grundkurs Barmark för att få bli medlem i Överlevnadssällskapet. Så är det inte längre, men vi rekommenderar starkt alla medlemmar att gå denna utbildning. De kunskaper och färdigheter du som deltagare förvärvar under denna kurs utgör nämligen basen till det gemensamma kunnande som Överlevnadssällskapet står för och värnar om. Dessutom kan inte all kunskap erhållas genom att bara läsa en bok, mycket måste prövas och upplevas under sakkunnig handledning för att innebörden skall förstås.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms