Inschrijving atletiek Meylandt AC 2021-2022
Beste ouders en atleten,

Het is weer een nieuw schooljaar, wat wil zeggen dat iedereen opnieuw ingeschreven moet worden. Wij willen iedereen de kans geven om dit voor de start van het nieuwe atletiekjaar in orde te brengen.
Dit start namelijk 1 oktober 2021 t.e.m. 31 september 2022.

Er zijn twee mogelijkheden om je aan te sluiten, namelijk als recreant of als wedstrijdatleet.

Als WEDSTRIJDATLEET kan je, via onze onderafdeling Meylandt AC, je aansluiten bij Looise AV. Na betaling ontvang je, enkele weken later, het officiële borstnummer voor het atletiekjaar 2021-2022 van de VAL (Vlaamse Atletiekliga). Dit nummer geeft je recht om, eender waar, aan officiële wedstrijden deel te nemen. Je moet dit nummer dan ook steeds dragen. Dit is geldig voor zowel het winter- als zomerseizoen 2022. Je kan als wedstrijdatleet gratis extra gespecialiseerde trainingen meevolgen en deelnemen aan wedstrijden volgens je eigen mogelijkheden.

Wanneer je niet aan competitiesport wil doen, sluit je je best aan als RECREANT bij Meylandt AC. Je kan zo deelnemen aan twee groepstrainingen per week om je sportief uit te leven en samen te sporten. Wanneer je dan de smaak te pakken hebt, kan je ook met een dagnummer regelmatig deelnemen aan wedstrijden. Als recreant kan je niet deelnemen aan kampioenschappen.

Eerst krijgen jullie meer informatie over de bedragen van het lidgeld , sportverzekering, medische goedkeuring en betaling. Daarna vul je de gegevens van de atleet zo volledig mogelijk in.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Recreant
Wedstrijdatleet
G-atleet
Sportverzekering
Voor een recreant loopt de verzekering via Meylandt AC, voor wedstrijdatleten via Looise AV. Beide verzekeringen houden in dat je verzekerd bent tijdens het sporten, maar ook van en naar de training.

Bij een sportongeval (breuk, verstuiking ...) dient de sporter zo vlug mogelijk de voorzitter of secretaris te verwittigen (bij voorkeur binnen de 24 uur). Gebeurt dit ongeval op een officiële wedstrijd, dan moet je echter ook de hoofdscheidsrechter verwittigen.
Medische goedkeuring
De medische commissie van de VAL (Vlaamse Atletiekliga) legt GEEN verplichting meer op om een medisch attest in te dienen bij de aanvraag van een borstnummer (officieel lid van de VAL, competitie), maar raden het wel aan.

Als bestuur van Meylandt AC vinden we het ook nuttig dat je je via je huisarts of een sportarts laat goed bevinden om soms aan intensieve sportbelasting deel te nemen.
We raden dit ten zeerste aan voor wedstrijdatleten.
Betaling lidgeld
Graag willen we alle inschrijvingen ontvangen vóór 19 september 2021. Zo zijn de atleten reeds verzekerd.

De betaling moet in orde zijn vóór 1 oktober.

Je kan je lidgeld storten op de rekening van Meylandt AC:
BE85 7785 9322 7706

met een duidelijke vermelding van de NAAM van de atleet.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy