INSCRIPCIÓ ALS TALLERS DE PROFESSIONALITZACIÓ SECTOR CULTURAL-CREATIU
Un cicle de formacions que proposen diferents eines i instruments per a la millora en el disseny, finançament i desenvolupament de projectes de l’àmbit cultural i creatiu.

La programació consta de 6 càpsules formatives, seminaris i tallers sobre les principals qüestions relatives als projectes culturals i a la professionalització artística. També es duran a terme visites a espais, institucions i empreses culturals de la mà dels seus responsables.

Nom i cognoms *
Your answer
LLoc i data de naixement *
Your answer
Adreça *
Your answer
Dni *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Quin és el/s teu/s àmbit/s cultural/s de referència? *
Required
Fes un breu resum de la teva trajectòria professional *
Your answer
Parla’ns del teu projecte o treball creatiu i quines expectatives de professionalització tens *
Your answer
Què t’ha motivat a inscriure’t a aquesta formació i què esperes obtenir-ne?
Your answer
Accions formatives i dates
En el cas que els tallers siguin simultanis, ens posarem en contacte amb tu perquè ens indiquis quin t’interessa més. Les visites es duran a terme entre maig i juny, previsiblement seran divendres o dissabte. L’horari i data exacta es comunicarà a les persones inscrites un cop cobertes les places mínimes.
Selecciona les accions formatives a les que et vols inscriure *
Required
Autorització
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que la presentació d'aquest document dóna lloc a la inclusió de les dades de caràcter personal en el fitxer Programes de desenvolupament territorial, l'entitat responsable dels quals és el Consell Comarcal de la Selva. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant d'aquesta institució, Pg. Sant Salvador, 25-27 de Sta. Coloma Farners (17430). Us informem que les vostres dades no seran cedides a terceres persones o entitats sense la deguda autorització prèvia
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service