Бесплатен Курс по Англиски Јазик
Како дел од активностите на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на труд преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување“, финансиран од Европската Унија, Здружение Ромска Организација на Жените од Македонија "ДАЈА" отвора повик за слушатели на бесплатен курс по основен англиски јазик.
Име и презиме *
Your answer
Телефонски број *
Your answer
e-mail адреса *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms