Request edit access
Family Felfrissítő 2019 – jelentkezési lap
Részvételi díj (teljes ellátással):
2018. december 31-ig jelentkezve: 29.000 Ft,
2019. január 1-jétől jelentkezve: 36.000 Ft.

Mivel a műhelyfoglalkozásokat kis csoportokban tartjuk, csak az első 30 résztvevő jelentkezését tudjuk elfogadni!

A jelentkezéseket 2019. március 22-ig várjuk az alábbi jelentkezési lap online kitöltésével és 10.000 Ft regisztrációs díj befizetésével.

A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha eddig a határnapig a regisztrációs díj is megérkezik a Harmat Kiadói Alapítvány számlaszámára (OTP 11705008-20415987). A pontos beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a „Felfrissítő konferencia” jelölést.

A regisztrációs díj természetesen beleszámít a részvételi díjba, a fennmaradó díj a helyszínen készpénzben fizetendő. A helyszínen kártyás fizetésre nincs mód, de előre utalást elfogadnunk.

Fontos tudni, hogy a regisztrációs díjat a részvétel meghiúsulása, illetve lemondása esetén sem tudjuk visszafizetni!

Ha karácsonyra szeretnél meglepni valakit ezzel a hétvégével, akkor természetesen van arra lehetőség, hogy egy összegben kifizesd a 29.000 Ft-os kedvezményes részvételi díjat. Ez esetben szívesen küldünk egy ajándékkártyát is neked, amelyet átadhatsz a megajándékozottnak. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a pontos részleteket!
Email address *
Family Felfrissítő – hétvége nőknek
2019. március 29–31.
Név *
Your answer
Születési hely *
Your answer
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Pontos cím *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Gyülekezeti/plébániai közösség, ahová a jelentkező tartozik *
Your answer
Maradjunk kapcsolatban! *
Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat, így nevemet és e-mail-címemet a Family Felfrissítő konferencia szervezője mint adatkezelő hírlevél küldése céljából kezelje, hogy engem általánosan vagy számomra személyre szabottan tájékoztasson a kiadványairól, szolgáltatásairól, eseményeiről, híreiről. Tudomásul veszem, hogy adataimat az adatkezelő a GDPR (EU 2016/679. sz. rendelete), valamint vonatkozó más hatályos jogszabályok alapján kezeli. Kijelentem, hogy önkéntes hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és így a hírlevélről bármikor leiratkozhatom az elektronikus levelek alján található link segítségével, valamint a admin@felfrissito.hu e-mail-címre vagy postai úton a 1123 Budapest, Kék Golyó utca 17. címre küldött lemondási kérelem útján.
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy