Glassparty i Minas chokladstudio
Glassparty för stora som små glassälskare. Vi pratar om glass, kokar glassmet, fryser in den i Minas glassmaskin och smakar det godaste som finns, ny frusen glass direkt från maskinen. Som avslutning gräddas Minas chokladvåfflor med vår egen kolasås, chokladsås och glass så klart.

Klädsel i glassköket: Rena inneskor, kortärmad tröja, keps, mössa eller hårband. Långt hår skall vara uppsatt. Förkläde lånar ni här. Eventet är från 8 års ålder.

Eftersom det är en liten lokal så är det endast anmälda deltagare som stannar under kursen och endast en vuxen per familj. Om något barn behöver skjuts finns det möjlighet för samåkning från Kristianstad Centralstation, kontakta Camilla i så fall.

Kontaktperson Stadsgrupp Kristianstad: Camilla Svärd mobil: 0706669811


För och efternamn
Adress
Mobilnummer
E - post
Eventet riktar sig till A och B - medlemmar. Vilken medlemskategori tillhör familjen? Läs mer om medlemskategorierna här: https://www.barncancerfonden.se/lokala-foreningar/sodra/for-medlemmar/medlemspolicy/ *
Det kan komma att filmas och fotas på eventet. Ev. kan foto och film utan namn komma att användas på Barncancerfonden Södras Facebook - sida/Instagram - sida. Godkänner du att delta på foto och film utan ditt namn på Barncancerfonden Södras Facebook - sida/Instagram? *
Ålder på barnet/barnen *
Allergi/specialkost
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy