Registratie deelnemers onderzoek RHETORiC
Hartelijk dank voor je interesse om deel te nemen aan ons onderzoek naar het stimuleren van een constructief online debat. In de komende maanden plannen we verschillende onderzoeksactiviteiten waarvoor we verschillende deelnemers zoeken. Dit project is een samenwerking van VRT, Mediahuis, Textgain, Wieni, Tree Company, KU Leuven en UGent, en wordt financieel ondersteund door imec en VLAIO.

Met dit formulier kan je je aanmelden om aan één of meerdere activiteiten deel te nemen, waarvoor je telkens een waardebon zal ontvangen als vergoeding. De gegevens die je invult in dit formulier zullen uitsluitend worden gebruikt voor de onderzoeksdoeleinden van Mintlab in kader van het RHETORiC project.

Om een selectie van deelnemers te kunnen maken voor het onderzoek vragen we je het volgende formulier naar waarheid in te vullen. We nemen vervolgens contact met je op, waarna je steeds kan beslissen om al dan niet deel te nemen aan die specifieke onderzoeksactiviteit.

Het invullen van dit formulier zal slechts enkele minuten in beslag nemen.

De informatie die je hier deelt, zal enkel worden gebruikt voor de selectie van deelnemers in kader van dit onderzoek. Na afloop van het onderzoeksproject worden deze gegevens weer verwijderd.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met David Geerts: david.geerts@kuleuven.be.
Ook voor vragen in verband met de hier verzamelde gegevens, of om deze te laten verwijderen, kan je steeds contact opnemen via dit email adres.
Email address *
Voor- en achternaam
Your answer
Ik wens deel te nemen aan een online studie gevolgd door een interview, en een waardebon van 40 euro te ontvangen.
Ik wens opgenomen te worden in een database om later eventueel deel te nemen aan het onderzoek.
Welke online platformen gebruik je regelmatig?
Welk van onderstaande stellingen zijn op jou van toepassing?
Kruis alle opties aan waarin je jezelf herkent.
Welke online media lees je af en toe
Waar situeer je je in het algemeen op het politieke spectrum links-rechts?
Deze vraag stellen we om ervoor te zorgen dat we voldoende diversiteit kunnen aan bod laten komen in onze onderzoeksactiviteiten.
Wat is je hoogst behaalde diploma?
Als je nog studeert, duid dan je huidige studieniveau aan (bv. hoger secundair als je in het laatste jaar middelbaar zit). Deze vraag stellen we om ervoor te zorgen dat we voldoende diversiteit kunnen aan bod laten komen in onze onderzoeksactiviteiten.
Is één of meer van je ouders geboren buiten België?
Kies de optie die het beste bij jouw situatie past. Deze vraag stellen we om ervoor te zorgen dat we voldoende diversiteit kunnen aan bod laten komen in onze onderzoeksactiviteiten.
Wat is je geslacht?
Wat is je geboortejaar?
Your answer
Wat is de postcode van je woonplaats?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy