Bordsbokning Lesbisk Afton
Smygstarta Helsingborg Pride med en kväll där vi äter god vegetarisk mat, lyssnar på stämningsfull musik och bara har det härligt i ett lesbiskt rum. För att boka bord fyller du i det här formuläret. Endast ätande gäster kan boka bord och därmed innebär denna bokning att du också bokar din mat. Det är därför viktigt att du avbokar om du inte kan komma då kostnaden annars hamnar på arrangörerna.

🌈 MENY!
150 kr / person
Grillad potatissallad med örtolja, småtomater och bladspenat serveras med bönbiffar smaksatta med citron och chili. Till detta en morotstzatziki och majs- och fröknäcke. Allt är veganskt och glutenfritt (Vegeriet använder Oatly´s produkter).
Eventuella allergier kan du fylla i nedan i anmälan.

🌈 PÅ SCEN!
ANNA JADÉUS - Annas Jadéus gör musik som sprakar av känsla och närvaro. Ofta beväpnad med sina ukuleles och skarpa texter sjunger hon om allt sånt du som queer önskar att du fått höra på radion.

CAJSA FÄRLIN - På Cajsa Färlins repertoar finns hetero-hits på lesbiska, homo-hambos och tolkningar av Jan Hammarlunds visor, som framförs med ett säkert och dynamiskt gitarrspel, tillsammans med en sann berättarådra som berör lyssnaren starkt.

Evenemanget är ett samarbete mellan Lesbisk Makt och Helsingborg Pride.

Vad betyder Lesbisk Afton?
Lesbisk Afton är öppet för alla som tycker att det kan vara intressant eller roligt att hänga i en miljö där lesbiskhet står i fokus. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på hej@helsingborgpride.se

Email address *
Namn *
Your answer
Antal i sällskapet *
Your answer
Eventuella allergier:
Your answer
Bokningen är bindande och om du inte kan komma eller ni blir färre än planerat så kontaktar du hej@helsingborgpride.se och meddelar detta. Annars hamnar kostnaden för din plats på arrangörerna. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service